25 april 2018

Nike lanceert zwart Nederlands Elftal anthem trainingsjack voor 2018-2019

Tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts en tenues voor 2018-2019 hebben Nike en de KNVB ook een nieuw Nederlands Elftal anthem trainingsjack gelanceerd. Dit jack wordt door de spelers van Oranje gedragen tijdens de opkomst op het veld en tijdens het afspelen van het Wilhelmus voorafgaande aan de wedstrijden gedurende de periode 2018-2019. Het Nederlands Elftal doet dit jaar, zoals bekend, niet mee aan het WK en dus wordt dit jack vooral gedragen in de voorbereiding op de EK 2020 kwalificatie- en oefenwedstrijden en de UEFA Nations Cup wedstrijden. Benieuwd naar alle details van het nieuwe jack! Check het hieronder!

Zwart Nederlands Elftal jack en trainingsbroek 2018-2019

Er zijn door Nike twee verschillende anthem jacks voor het Nederlands Elftal uitgebracht. Het ene jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het andere jack wordt vooral gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden gedurende 2018-2019. We bespreken de features van het nieuwe Nederlands Elftal jack aan de hand van het zwarte jack, het jack dat in de voorbereiding op de thuiswedstrijden wordt gedragen. Het anthem jack is overigens de opvolger van het N98 jack. Nike heeft alleen de naam van het trainingsjack van veranderd. Het jack heeft dit jaar een flitsend design. Het is geheel zwart en bevat verschillende oranje details. Deze accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen. De taping over de mouwen wordt gekenmerkt door de flitsende, horizontale strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer ze het veld betreden. De strip is een onderdeel van het nieuwe Nike Vapor template voor 2018. Verder bevat het jack een baseball collar en loopt de zwarte rits van het jack tot de onderkant. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met twee zakken. De logo's van Nike en de KNVB op de borst zijn overwegend oranje. Het logo van de KNVB betreft het vintage embleem, welke in 2014 werd geïntroduceerd ter ere van het 125 jarig bestaan van de voetbalbond. Ook sponsor ING  staat op het nieuwe jack. De bank, die al sinds 1996 sponsor is van de voetbalbond, staat op de linker borst van het jack, onder het logo van de KNVB.

Het jack dat het Nederlands Elftal draagt in de voorbereiding op de uitwedstrijden heeft vrijwel dezelfde kleur als het nieuwe uitshirt van het Nederlands Elftal. Dit jack is licht blauw en bevat een iets donkerder blauwe print over de schouders en mouwen. De logo's van de KNVB en Nike op de borst hebben ook deze donkerdere tint blauw. Verder heeft het jack dezelfde features. Het jack valt perfect te combineren met de nieuwe trainingsbroek van het Nederlands Elftal. Deze broek is geheel zwart en bevat aan de zijkanten een oranje strip. Deze strip betreft eenzelfde strip als over de schouders en mouwen van het jack loopt. Andere kenmerken van de nieuwe trainingsbroek van Oranje zijn de enkelritsen aan de onderkant van de broek en de strakke fit rondom de enkels en kuiten. Verder bevat de broek een tailleband aan de bovenkant en de zijkanten zijn ook uitgerust met zakken.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nederlands Elftal jack en de trainingsbroek, welke door Nederlands tot en met februari 2020 gedragen worden. Zoals alle trainingskleding van Nike zijn ook deze items uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe trainingspak van Nederland!

Nederlands Elftal trainingsjack bestellen

Het nieuwe anthem trainingsjack kan je per direct bestellen in de onderstaande online shops. De prijs van het jack voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is € 70,- en voor volwassenen (128, 140, 152, 164, 176) is het jack € 80,-. De bijbehorende trainingsbroek is voor kinderen € 55,- en voor volwassenen € 65,-. Wil je andere producten van Oranje bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Nederlands Elftal anthem jack in DEZE WINKEL

of in de officiële Nike SHOP