Nederlands Elftal draagt zwart trainingspak gedurende 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van het Nederlands Elftal is vandaag uitgebracht door de KNVB en kledingsponsor Nike. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019. Het nieuwe trainingspak wordt door Oranje gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de UEFA Nations Cup wedstrijden en kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018 en 2019. Het nieuwe trainingspak van Nederland heeft een geheel nieuw design gekregen en bestaat uit een drill top en een tapered trainingsbroek. Check hieronder alle details van het zwarte Nederlands Elftal trainingspak.

Zwart Nederlands Elftal training top en trainingsbroek 2018-2019

De training top van het nieuwe Nederlands Elftal is geheel zwart met oranje accenten. De oranje accenten komen vooral terug in de flitsende strip over de schouders en mouwen. Deze strip bestaat uit allemaal dunne, horizontale oranje strepen. Het design van deze taping over de mouwen is geïnspireerd door het nieuwe Nike Vapor Aeroswift template. De mouwen van het Oranje training top betreffen raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen. De onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, zodat de training sweater lekker strak om het lichaam valt. Een andere feature van de drill top van Nederland is de hoge hals. Deze hoge hals bevat een rits tot het midden van de borst. De rechter borst van het trainingspak bevat een oranje swoosh van Nike. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design en de productie van alle trainingskleding van het Nederlands Elftal. Dit doet het Amerikaanse sportmerk al sinds 1996 en het merk heeft met de KNVB nog een contract tot 2026. De andere borst bevat een badge van het vintage KNVB logo. Dit embleem werd in 2014 door de KNVB geïntroduceerd ter ere van het 125 jarig bestaan. Ook hoofdsponsor ING staat op alle trainingskleding van het Nederlands Elftal. Op de nieuwe training top prijkt het logo van de bank in het wit op het midden. De KNVB en de ING hebben sinds 1996 een partnership, welke in ieder geval nog tot 2022 duurt.

Het zwarte trainingspak van het Nederlands Elftal wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek met oranje details. De taping aan de zijkanten van de broek is oranje. Dit is eenzelfde strip als op de mouwen van de training top staan. Ook de swoosh van Nike en het KNVB embleem op de broek zijn oranje. Verder bevat de broek een oranje strip aan de binnenkant. De onderkant van de Nederland trainingsbroek bevat enkelritsjes, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Qua fit heeft de trainingsbroek een fashionable pasvorm. Deze valt namelijk lekker strak om de kuiten en enkels. Deze moderne fit wordt ook wel de tapered fit genoemd. De pasvorm van de broek kan je wat aanpassen met de tailleband aan de bovenkant en verder mogen de zakken aan de zijkant van de broek natuurlijk niet ontbreken.

Vanaf nu zien we de selectie van het Nederlands Elftal in dit zwarte trainingspak. Dit pak wordt tot en met maart 2020 gedragen. Check ook het nieuwe Nederlands Elftal thuisshirt!

Nederlands Elftal trainingspak bestellen

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen. De training top voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft een prijs van € 65,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) heeft een prijs van € 55,-. De trainingsbroek is in kindermaten ook € 55,- en voor volwassenen is de broek € 65,-. Je kan deze items los van elkaar bestellen. Het pak met jack is voor volwassenen € 120,- en voor kinderen € 100,-. Wil je andere Nederlands Elftal producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor je officiële Nederland trainingspak in DEZE WINKEL of de officiële Nike SHOP

OF CHECK een Nederlands Elftal retro trainingspak in deze winkel!