22 maart 2017

Nike lanceert nieuwe navy blauwe Engeland polo voor 2017-2018

Engeland en Nike hebben vandaag ook een nieuwe authentic grand slam polo gelanceerd in het kader van de lancering van het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018. Deze nieuwe polo wordt door de ''The Three Lions'' gedragen in de voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. In deze polo zullen we de spelers van het Engelse nationale elftal vooral zien wanneer zij reizen naar de wedstrijden van het nationale elftal. Vaak dragen de spelers van Engeland deze polo onder het presentatiepak of wanneer zij de pers te woord staan. We bespreken hieronder kort het design van de nieuwe polo, welke tot het WK van 2018 gedragen zal worden.

De nieuwe Engeland polo's zijn geheel in stijl van het design van het nieuwe 3e shirt van Engeland. Dit betekent dat de polo dezelfde kleur heeft. Deze is namelijk overwegend navy blauw. Deze kleur wordt door Nike overigens ''midnight navy'' genoemd. Verder bevat de nieuwe authentic grand slam polo zilveren accenten. Deze zilveren accenten (metallic zilver) komen terug in de swoosh van Nike en het logo van de Engelse voetbalbond FA op de borst. De polo heeft bovendien een wat modernere polo kraag, welke wat meer weg heeft van een baseball kraag. Deze kraag bevat twee knoopjes. Deze polo heeft een perfecte fit, omdat deze deels uit katoen (95%) en deels uit spandex (5%) bestaat, waardoor deze perfect om het lichaam valt. De achterzoom van het shirt is iets langer en bevat een kleine opening aan de zijkanten voor een betere bedekking. Tot zover de technische informatie van deze polo. Deze wordt vanaf nu gedragen door alle spelers van het nationale elftal en vooral ter voorbereiding op de uitwedstrijden van Engeland. Check hieronder nog meer foto's van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Rooney, Vardy, Sturridge, Kane, Alli, Rashford, Wilshere en andere spelers.

De authentic grand slam polo heeft sinds jaar en dag al een prijs van € 49,95 en is alleen beschikbaar voor volwassenen. Check de polo vanaf nu in deze SHOP. Andere Engeland producten kopen? Check onder andere het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!