15 april 2019

New York Cosmos voetbalshirts 2019-2020

Het Canadese sportmerk Inaria heeft de nieuwe New York Cosmos voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. New York Cosmos speelt momenteel op het vierde niveau van de Verenigde Staten, in de National Premier Soccer League (NPSL). In de jaren ’70 en ’80 was de Amerikaanse club een club waar verschillende sterspelers gespeeld hebben, zoals Johan Neeskens, Wim Rijsbergen, Pelé en Beckenbauer. Ook Johan Cruyff speelde enkele testwedstrijden voor de club uit New York. Inaria is sinds 2017 kledingsponsor. Het merk is in 1999 opgericht en is een Italiaans woord, dat betekent ‘’in het zestienmetergebied.’’ Het merk staat echter vooral bekend om haar customized voetbalshirts. De nieuwe tenues van New York Cosmos vormen daar geen uitzondering op.

New York Cosmos thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe New York Cosmos thuisshirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door het straat- en nachtleven van de stad New York. Het shirt is overwegend wit en bevat een design van dunne, felle, horizontale strepen in de clubkleuren van New York Cosmos. Deze strepen zijn groen, geel en licht blauw. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals met knoopjes en een navy blauwe lijn. Deze kraag is een ode aan de voetbalshirts van New York Cosmos in de jaren ’70 en ’80. Op de mouwen staan de initialen van de club (NYC) en op de borst prijken de logo’s van de club en INARIA. Mediacom is hoofdsponsor van de Amerikaanse club en prijkt op het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met ook weer details uit de clubkleuren van NYC.

New York Cosmos uitshirt 2019-2020

Het nieuwe New York Cosmos uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op de architectuur en de symmetrie van de gebouwen en bruggen in New York. Het voetbalshirt is blauw met een print van v-banen over de borst. Dit gedeelte heeft een gradiënt look en bevat dunne puntjes. Het uitshirt is uitgerust met een witte v-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. De logo’s van de sponsoren en club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe New York Cosmos voetbalshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Arango,Carlos Medes, Danny Szetelea en andere sterspelers. Helaas kun je deze tenues alleen bestellen in de online shop van New York Cosmos. Ben je op zoek naar een retro shirt of hoodie van de club? Bestel het exclusief in deze New York Cosmos winkel!