20 maart 2016

New York Cosmos voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de Amerikaanse club New York Cosmos zijn vandaag officieel gepresenteerd door de club uit New York en de nieuwe kledingsponsor Under Armour. Vorige maand presenteerde de club Under Armour als nieuwe kledingsponsor. Het Amerikaanse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Umbro, welke de afgelopen jaren als kledingsponsor van de club diende, die in de jaren '70 furore maakte en waar verschillende wereldsterren gevoetbald hebben. New York Cosmos speelt in deze nieuwe shirts de wedstrijden in de Norh American Soccer League (NASL) gedurende 2016-2017. De club maakte tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt bekend. De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen vindt plaats op vreemde bodem en wel tegen Ottawa Fury FC in het Hofstra Stadion.

New York Cosmos thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe New York Cosmos thuisshirt 2016-2017 is overwegend wit en bevat een brede groene v-hals. Verder bevatten de mouwen over het midden een groene, gele en licht blauwe band. Deze kleuren zijn afgeleid van het logo van de club. Het logo van New York Cosmos staat op de linker borst en de andere borst bevat het logo van de nieuwe kledingsponsor. Hoofdsponsor van New York Cosmos is Fly Emirates. Bovendien bevatten de mouwen van het shirt een logo. De rechter mouw is uitgerust met het logo van Street Soccer USA logo en de andere mouw bevat het logo van de NASL. Het nieuwe thuistenue van New York Cosmos wordt gecompleteerd door een wit short en witte kousen met groene details.

New York Cosmos uitshirt 2016-2017

Het nieuwe New York Cosmos uitshirt 2016-2017 heeft vrijwel hetzelfde design als het thuisshirt. Dit shit is echter overwegend groen met een witte v-hals en overwegend witte mouwen. Op de mouwen bevinden zich twee groene banen. De logo's van Under Armour, de club en Fly Emirates staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue van New York Cosmos wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en overwegend groene kousen. Check hieronder de foto's van de beide nieuwe tenues van de club uit de Verenigde Staten.

New York Cosmos shirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van New York Cosmos kan je vooralsnog alleen in de clubshop van New York Cosmos kopen. Wil je de legendarische retro shirts van de club uit de jaren '70? Check deze legendarische range dan bij Sportus.nl!

New -york -cosmos -voetbalshirts -2016-2017