30 april 2018

New York Cosmos uitshirt 2018-2019

De Amerikaanse club New York Cosmos heeft het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. De club uit New York is opgericht in 1970 en opgeheven in 1985. Echter kon de club een doorstart maken in het jaar 2010. Vanaf 2013 komt New York Cosmos weer uit in de vernieuwde NASL competitie. In het verleden hebben er vele grote namen voor de Amerikaanse club gespeeld. De meest bekende spelers zijn Pelé, Beckenbauer en Raúl. Ook hebben er in het verleden bekende Nederlandse voetballers gespeeld: Johan Neeskens en Guus Hiddink maakte eind jaren ’70 en begin jaren ’80 deel uit van deze selectie. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van de club uit New York? Lees hieronder de details!

New York Cosmos uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Amerikaanse club is ontworpen door INARIA. Het shirt is compleet wit. Het thuisshirt van New York Cosmos was voor de opheffing wit. Nu gaat het dus om het uitshirt van de club wat wit is. Het shirt is uitgerust met een polo-hals. De knopen die in de hals zijn gezet zorgen voor een klassiek Retro idee van het shirt. In de achterkant van de hals is de naam van het kledingmerk te zien. De naam van INARIA komt verder niet terug op het shirt. Op de linkerkant van de borst staat de geweldige clubbadge van de New York Cosmos. De New Yorkse voetbalclub was in de tijd van voor de opheffing een echte topclub in de Verenigde Staten. New York Cosmos is 5 keer kampioen geworden van Amerika. De clubtopscorer van de Cosmos is Giorgio Chinaglia. De Italiaan scoorde in 213 wedstrijden 193 doelpunten. New York Cosmos speelt op dit moment haar wedstrijden in het Shuart Stadium. In dit stadion kunnen 11.929 supporters. Op de buik van het shirt is de naam van de sponsor te vinden. Mediacom staat namelijk voor het eerst op het shirt van de Amerikaanse club. Op de mouwen van het shirt is de badge van de NPLS te zien. Het nieuwe uittenue van de Amerikaanse club wordt gecompleteerd door een witte broek in witte voetbalkousen. De New York Cosmos gaan dus volledig in het wit.

De New York Cosmos speelt komend seizoen haar thuiswedstrijden in hetzelfde tenue als dit seizoen. Er is wel één verandering ten opzichte van het thuisshirt van afgelopen seizoen. De naam van de nieuwe shirtsponsor Mediacom staat ook op het nieuwe thuisshirt.

New York Cosmos voetbalshirt kopen

Helaas is het niet mogelijk om de nieuwe shirts van de New York Cosmos in Nederland te bestellen. Echter is in het in de onderstaande webshop wel mogelijk om vele retroshirts van bekende voetbalclubs te bestellen. Ook de retro shirts van de New York Cosmos zijn hier te bestellen. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je retroshirts in DEZE WINKEL