23 maart 2017

New York Cosmos uitshirt 2017-2018

We hadden het er eerder vandaag al even over. New York Cosmos heeft vanaf dit seizoen een nieuwe kledingsponsor, het Canadese merk Inaria. Eerder vandaag bespraken we al het design van het nieuwe thuisshirt van de club waar spelers als Pele, Hiddink en Neeskens furore hebben gemaakt. Ook het uitshirt van de club is gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt New York Cosmos de uitwedstrijden in de North American Soccer League gedurende 2017-2018. Check hieronder heeft design van het shirt.

Het nieuwe New York Cosmos uitshirt heeft in tegenstelling tot het nieuwe thuisshirt wel een klassiek design. Waar het thuisshirt ''nieuwe'' kleur en een flitsend design heeft, heeft het uitshirt een wat meer retro achtige look. Het uitshirt van New York Cosmos is wit en bevat een ronde hals met gevouwen kraag. Hiermee is het shirt gebaseerd op de uitshirts van de jaren '70. Op de borst prijken de logo's van de club en Inaria en op het midden van het shirt van de Amerikaanse club staat het logo van Fly Emirates. De tenues van New York Cosmos worden gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en witte kousen.

Naast het uitshirt is ook het nieuwe keepersshirt van New York Cosmos gelanceerd. Dit shirt is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de mouwen met camouflage print. Vooralsnog zijn de nieuwe shirts van New York Cosmos nergens te koop in Europa. Ben je op zoek naar een retro shirt, waarin Pele nog gespeeld heeft, check dan deze SHOP met New York Cosmos producten!

Heb je een mening over de Inaria voetbalshirts van New York Cosmos? Deel het gerust hieronder!