22 juni 2016

New Balance nieuwe kledingsponsor van OSC Lille vanaf 2016-2017

New Balance is vanaf 2016-2017 de nieuwe kledingsponsor van OSC Lille. Vanaf komend seizoen zal het Amerikaanse sportmerk de voetbalshirts, tenues, trainingskleding en andere teamwear van de Franse club verzorgen. OSC Lille is de eerste Ligue 1 club waarvan New Balance de kledingsponsor wordt. New Balance volgt Nike op als kledingsponsor. Nike had deze functie vanaf 2013. New Balance is in Europa momenteel kledingsponsor van onder andere Liverpool, Celtic, Sevilla en FC Porto. Hieronder bespreken we nog even kort de reacties van OSC Lille en New Balance.

Michel Seydoux, voorzitter van OSC Lille, reageert: ''New Balance heeft de afgelopen periode een grote impact gemaakt in het voetbal en heeft in een korte tijd snel naam gemaakt als een van de belangrijkste merken in het voetbal. Het is een innoverend merk. Voor ons is de komende periode een spannende periode, omdat we als club een nieuwe fase van succes in gaan. We hebben het gevoel dat we een merk hebben binnen gehaald dat ons op een hoger level brengt. OSC Lille is bovendien verheugd en trots dat New Balance Lille als eerste club heeft gekozen in Franrkijk. Wij gaan ervoor zorgen dat we de komende seizoenen de beste ambassadeur.''

Jacques Rower, eigenaar van Royer Group, de distributeur van New Balance in Frankrijk, reageert ook: ''Royer Group is erg blij om samen te werken met OSC Lille en New Balance. Royer Group en OSC Lille zijn allebei zeventig jaar geleden opgericht en we delen dezelfde waarden zoals team spirit en prestatie. We kijken ernaar uit samen te gaan werken met een prestigieuze club als OSC Lille en kijken uit naar de prestaties van de club in de Europa League komend seizoen. We geloven erin dat deze deal het begin is van een fascinerend en succesvol avontuur voor alle partijen.'' New Balance sluit hier in een reactie op aan.

De nieuwe voetbalshirts van OSC Lille voor 2016-2017 worden zeer binnenkort door de club en New Balance gelanceerd. Zodra wij hier nieuws over hebben, zullen we dat uiteraard brengen. Dan kan je deze nieuwe New Balance voetbalshirts van OSC Lille kopen in de onderstaande shops!

Koop het nieuwe shirt van OSC Lille in deze STORE 

of in deze officiële shop!


Osc -lille -new -balance