4 september 2020

Nederlands Elftal warming-up shirt 2020-2021

Het Nederlands Elftal draagt komend jaar ook een geheel nieuw warming-up shirt. Het zogenaamde pré match top wordt door het keurkorps van bondscoach Dwight Lodeweges wordt dus alleen gedragen tijdens de warming-up en het inlopen. Voor de trainingen hebben Nike en de KNVB een nieuw Nederlands Elftal trainingsshirt uitgebracht. Het nieuwe warming-up shirt wordt door Oranje gedragen in de periode 2020-2021. In het pre match top zien we de spelers dus terug in de voorbereiding op de EK wedstrijden en in de voorbereiding op de WK 2022 kwalificatie- en oefenwedstrijden.

Wit Nederlands Elftal training shirt 2020-21

Het warming-up shirt van het Nederlands Elftal heeft een wat rijker design dan het trainingsshirt en is om die reden ook wat duurder. Daarover straks meer! Het rijke design van het Nederlands Elftal warming-up shirt 2020-2021 komt met name terug in de all-over print van het shirt. Dit betreft een all-over print van diamanten in het zilver en wit. Een aantal van de driehoeken op het trainingsshirt zijn voorzien van diagonale, zilveren streken. Verder heeft het trainingstenue alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Dit template komt tot uiting in de diagonale band aan de onderkant van de linker mouw. Deze band is verdeeld in drie dunnere banen in de kleuren van de Nederlands vlag: rood/wit/blauw. Op het trainingsshirt is deze band blauw met daarin de initialen van de KNVB. De letters van de voetbalbond zijn niet verwerkt in de band op de mouwen van het Nederlands Elftal pré match top. Een ander kenmerk van het template is de opening aan de achterkant van de hals. Het shirt bevat verder een ronde hals.

De swoosh van Nike staat in het oranje op de rechterborst. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 1996 kledingsponsor van Oranje en blijft dit in ieder geval tot 2026. De linkerborst bevat een witte badge met daarin in het oranje het KNVB logo. ING staat dit jaar opnieuw als shirtsponsor op de warming-up shirts van Nederland. De bank heeft ook sinds 1996 een partnership met de KNVB en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2022. Het nieuwe warming-up tenue van Oranje is perfect te combineren met het nieuwe trainingsbroekje. Dit broekje is zwart met een diagonale band aan de zijkanten en in het blauw de logo's van de KNVB en Nike. Uiteraard heeft Nike de trainingskleding van Oranje uitgerust met de Dri Fit technologie van het Amerikaanse sportmerk. Deze technologie zorgt voor een betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe warming-up shirt van Oranje en check ook het Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak.

Nederlands Elftal warming-up shirt 2020-2021 bestellen

Het Nederlands Elftal warming-up shirt van Nike kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 59,95 (maten S, M, L, XL en XXL) & voor kinderen € 54,95 (maten 122, 134, 146, 158 en 170). Het trainingsbroekje bestel je al vanaf € 34,95. Check in de onderstaande winkels ook andere trainingskleding van Oranje! Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Nederlands Elftal warming-up shirt altijd in deze winkel

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP

Nederlands Elftal warming-up shirt EK 2020