4 september 2020

Nederlands Elftal trainingsshirt 2020-2021

Het nieuwe Nederlands Elftal trainingsshirt 2020-2021 is nu ook officieel gepresenteerd door Nike. Dit betreft het training shirt waarin we de  spelers van het Nederlands Elftal zien tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2022. In de poulefase van Euro 2020 neemt Nederland het in ieder geval op tegen Oekraïne en Oostenrijk. Het nieuwe trainingstenue van Nederland heeft vanaf dit jaar een geheel nieuw template! Tijdens de warming-up dragen de spelers overigens een ander shirt. Nike en de KNVB hebben voor deze gelegenheid namelijk een Nederlands Elftal warming-up shirt gelanceerd. 

Nederlands Elftal training shirt en tenue 2020-2021

Het Nederlands Elftal traint deze jaargang in een bijna geheel zwart trainingsshirt in aanloop naar de EK 2020 wedstrijden. Daarnaast is het Oranje trainingstenue voor Euro 2020 uitgerust met blauwe accenten. Zo zijn de mouwen van het shirt aan de onderkant uitgerust met een diagonale, blauwe band. In deze band zijn de initialen van de KNVB verwerkt. Deze band is onderdeel van het nieuwe template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is dat de swoosh van Nike niet meer op de rechterborst van het trainingsshirt staat, maar is verplaatst naar de mouwen van het shirt. De mouwen bevatten ook een all-over print van door elkaar lopende golven. Deze grijze lijnen hebben wat weg van een vingerafdruk en symboliseren (waarschijnlijk) het DNA van de Nederlanders. Ook het embleem van de KNVB op de linkerborst is overigens blauw. Op het midden van het voetbalshirt staat het logo van de hoofdsponsor van de KNVB: ING. Het contract met de bank dateert al vanaf 1996 en duurt in ieder geval nog tot 2022. Verder bevatten de trainingsshirts van Nederland een wat hogere, ronde hals.

Ook het nieuwe Nederlands Elftal trainingsbroekje is geheel in stijl van het nieuwe Vapor template van Nike. Dit broekje is zwart en bevat dezelfde ''DNA'' print als op de mouwen van het trainingsshirt. Deze print bevindt zich over het gehele broekje. De onderkant van de pijpen van het trainingsbroekje zijn voorzien van de diagonale, blauwe band met daarin de initialen van de voetbalbond. Uiteraard staan de logo's van de KNVB en Nike ook op het short. Nike heeft de trainingstenues van het nationale elftal natuurlijk weer uitgerust met de Dri Fit technologie, waardoor het een perfect tenue is om in te trainen of te sporten. Deze technologie zorgt namelijk voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingstenue van Oranje en check bovendien het nieuwe Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak. 

Nederlands Elftal training shirt bestellen

Het Nederlands Elftal trainingsshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit shirt is zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95. Het tenuetje is beschikbaar in de maten 122, 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL!

Bestel het Nederlands Elftal training shirt direct in deze winkel

of deze winkel! 

of de officiële NIKE SHOP

Nederlands Elftal trainingsshirt 2020-21