25 april 2018

Nederlands Elftal warming-up shirt 2018-2019

De nieuwe trainingscollectie van het Nederlands Elftal is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike. Dit gebeurde tegelijkertijd met de bekendmaking van de tenues voor 2018-2019. Onderdeel van deze nieuwe collectie is ook het nieuwe warming-up shirt of pre- match top. Dit inloopshirt wordt door Nederland gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de EK kwalificatiewedstrijden en ter voorbereiding op de wedstrijden in de UEFA Nations League gedurende 2018 en 2019. Check hieronder alle details van het shirt met een echt retro design!

Nederlands Elftal pre match top en tenue 2018-2019

Het nieuwe Nederlands Elftal warming-up shirt is gebaseerd op één van de eerste Nederlands Elftal voetbalshirts. Tijdens de eerste interland van Oranje in 1905 tegen België droeg Nederland namelijk een wit shirt met een diagonale rode, witte en blauwe baan van de linker bovenkant naar de rechter onderkant van het shirt. Dit design komt weer helemaal terug in het nieuwe inloopshirt van het nationale elftal. Het shirt is namelijk geheel wit en bevat ook deze diagonale banen van de linker schouder naar de rechter onderkant van het shirt. Deze banen worden op het midden onderbroken door het logo van de hoofdsponsor van de KNVB: ING. De bank is sinds 1996 partner van de Nederlandse voetbalbond en in 2016 werd het contract tot 2022 verlengd. Verder bevat het nieuwe warming-up shirt een ronde hals met ribbels. De rechter borst is uitgerust met een blauwe swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk en de KNVB hebben sinds 1996 een samenwerking en dit contract duurt in ieder geval nog tot en met 2026. Het embleem van de voetbalbond prijkt op de rechter borst. Dit betreft opnieuw het embleem ter ere van het 125 jarig bestaat van de voetbalbond, die in 2014 werd geïntroduceerd. In tegenstelling tot wat we van de pre match tops van Nike gewend zijn, is het shirt aan de achterkant geheel wit en staat er geen ''HOLLAND'' op de achterkant. De mouwen van het tenue zijn de bekende raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. Verder bestaat het shirt voor 100% uit polyester en is het uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Het warming-up tenue van Oranje wordt gecompleteerd door de wedstrijdbroekjes van het nationale elftal. Deze worden namelijk door de spelers van het Nederlands Elftal al gedragen tijdens de warming-up. In de thuiswedstrijden draagt Nederland een wit voetbalbroekje en tijdens de uitwedstrijden draagt het keurkorps van Ronald Koeman een blauw voetbalbroekje. De broekjes van het Nederlands Elftal bevatten dit jaar geen naden aan de zijkanten, maar wel een flitsende print van strepen. Op de broekjes staan natuurlijk ook weer de logo's van Nike en de KNVB. Check het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019.

Nederlands Elftal warming-up shirt bestellen

De nieuwe Nederlands Elftal kleding voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van het warming-up shirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 55,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 50,-. De voetbalbroekjes hebben een prijs van € 35 in kinderen en € 40,- voor volwassenen. Wil je andere Holland producten bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je officiële Nederland shirt in DEZE WINKEL

of de officiële Nike SHOP

of check legendarische Oranje retro shirts in deze winkel!