18 mei 2020

Het Nederlands Elftal Nike tech fleece trainingspak 2020-2021

De KNVB en Nike hebben dit jaar voor het eerst in de geschiedenis naast een nieuw Nederlands Elftal EK 2020 trainingspak, ook een zogenaamd Nike tech fleece pak uitgebracht voor het keurkorps van Ronaldo Koeman. Het nieuwe Nederlands Elftal tech fleece joggingspak van Nike is namelijk onderdeel van de Euro 2020 collectie van Nike. Dit pak wordt door Oranje met name als presentatiepak gebruikt. Het tech fleece pak wordt gedragen tussen de trainingen door of tijdens het reizen naar de wedstrijden gedurende de periode 2020-2021. Meer weten over het Nike tech fleece trainingspak! We leggen het allemaal uit.

  1. Wanneer wordt het Nederlands Elftal tech fleece joggingspak gedragen?

Hier kunnen we nog geen eenduidig antwoord op geven. Door sommige clubs en nationale teams wordt het tech fleece pak gebruikt als presentatiepak, maar bij sommige clubs wordt dit pak helemaal niet gedragen. In dit geval is het Nike tech fleece trainingspak een mooie toevoeging op de beschikbare merchandising van de club of het nationale elftal. Als Oranje dit pak draagt als presentatiepak, dan wordt dit pak door het keurkorps van Ronald Koeman gedragen in de voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefeninterlands ter voorbereiding op het WK van 2022, dus ook in de voorbereiding op de Nations League wedstrijden. Dit pak gaat ongeveer twee jaar mee, tot er weer een nieuwe Nederlands Elftal collectie door Nike en de KNVB wordt uitgebracht.

  1. Hoe ziet het Nederlands Elftal Nike tech fleece trainingspak 2020-2021 er uit?

Dat kun je op de afbeeldingen hieronder zien. Het tech fleece pak van het Nederlands Elftal is dit jaar geheel zwart en dat is dezelfde kleur als het Nederlands Elftal Euro 2020 uitshirt. De Nike tech fleece joggingspakken bestaan uit een vest en een strakke joggingsbroek. Het vest van het Nederlands Elftal tech fleece pak is zwart met oranje details. De swoosh van Nike op de rechterborst is oranje en ook de leeuw van de KNVB badge op de andere borst is oranje. Het Nederlands Elftal tech fleece vest is verder voorzien van een hoge hals met een doorlopende rits. Bovendien bevat het vest twee zakken aan de zijkanten. Het Nike Tech Fleece joggingspak van het Nederlands Elftal wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek met ook weer een oranje swoosh en KNVB logo. Een kenmerk van het jack en de broek is dat deze getailleerd om de benen vallen. De broek bevat bovendien cuffs aan de onderkant, waardoor deze naadloos op je benen aansluit. Daarnaast is de broek voorzien van zakken.

  1. Waarom is het Nederlands Elftal Nike tech fleece pak heerlijk om in te chillen?

Dat is vrij simpel! Tech fleece is een zacht materiaal, wat chill aanvoelt als je het draagt. Tech fleece is een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%). Kenmerkend aan deze combinatie van materialen is dat dit zacht aanvoelt en je warm houdt wanneer het wat kouder is. Dit maakt het een perfect trainingspak om je mee voor te bereiden op wedstrijden of juist te dragen na trainingen of voetbalwedstrijden. Gezien het design van het pak is het ook nog een ideaal pak om casual te dragen.

  1. Waar en in welke maten kun je het pak bestellen?

Het Nederlands Elftal tech fleece joggingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het joggingspak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 134, 140, 152, 164 en 176 & in de volgende volwassenen maten: S, M, L, XL en XXL. Het handige is dat je het vest en de joggingsbroek los van elkaar kunt bestellen. Het vest heeft voor volwassenen een prijs van € 119,95 en voor kinderen € 99,95. De broek is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het Nederlands Elftal tech fleece pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels!

Bestel het Nederlands Elftal Nike tech fleece pak altijd in deze winkel

of andere Oranje items in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts)

Nederlands Elftal tech fleece vest 2020-2021

Nederlands Elftal tech fleece joggingsbroek 2020-21