NEC Nijmegen voetbalshirts 2020-2021

NEC Nijmegen en kledingsponsor Legea hebben vandaag de nieuwe NEC Nijmegen voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt het team van trainer Ron de Groot de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Legea weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de club uit Nijmegen. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2017 en het contract tussen beide partijen loopt nog tot de zomer van 2023.

NEC Nijmegen thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe NEC Nijmegen thuisshirt 2020-2021 betreft het zogenaamde balkenshirt. Dit tenue heeft het iconische design. Het voetbalshirt is rood en bevat een brede, horizontale groene band over het midden. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere zwarte banen. De zwarte en groene accenten komen ook terug in de ronde hals en de kleine opstaande kraag. Ook de band aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleurencombinatie. Het logo van Legea staat zowel op de rechterborst als op de mouwen. De linkerborst bevat de clubbadge en op het midden van het tenue prijkt sponsor Klok Groep. Hofmans en Personato staan als subsponsoren op de mouwen van het thuisshirt ban NEC. De achterzijde van het tenue bevat in de nek nog een vlag in de clubkleuren met daaronder het oprichtingsjaar: 1900. Het NEC Nijmegen thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen.

NEC Nijmegen uitshirt 2020-2021

Het NEC Nijmegen uitshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend donkerblauw en wordt gekenmerkt door de verticale zwarte, rode en groene band aan de linkerzijde van het tenue. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. De logo’s van de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals het clublogo en de details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn ook marineblauw met witte banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe NEC Nijmegen tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Barreto, van Rooij, Janga, Okita, Bruijn, Proper en nog meer spelers.

De nieuwe NEC Nijmegen voetbalshirts kun je vanaf nu bestellen in de (online) fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor het seizoen 2020-2021? Check het dan in deze fanshop! 

NEC Nijmegen thuisshirt 2020-2021

NEC Nijmegen uitshirt 2020-2021

NEC uitshirt 2020-2021