NEC Nijmegen voetbalshirts 2022-2023

NEC Nijmegen en kledingsponsor Legea Sportswear hebben de nieuwe NEC Nijmegen voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirt speelt de club van trainer Rogier Meijer de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Vorig seizoen eindigde NEC op de elfde plek in de Eredivisie. Ook dit jaar is Legea weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de NEC Nijmegen tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 de kledingsponsor van de Eredivisie club en beide partijen hebben nog een contract tot volgend jaar.

NEC Nijmegen thuisshirt 2022-2023

Het NEC Nijmegen thuisshirt 2022-2023 is een eerbetoon aan de stad Nijmegen. Het voetbalshirt bevat bovendien weer het unieke balkendesign. Het NEC Nijmegen thuisshirt 2022-2023 is overwegend rood en bevat een brede groene baan over het midden van het tenue. Deze baan bevat een print van een deel van de plattegrond van de stad. De groene baan wordt geflankeerd door twee dunnere zwarte lijnen. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn een combinatie van groen en zwart. Een ander detail bevindt zich op de achterzijde van het tenue. Hier prijkt een graphic van de Waalbrug, waardoor er nog meer focus ligt op de connectie tussen NEC en de stad. De rechterborst bevat het logo van Legea en de trademark tekens van het Italiaanse merk staan op de mouwen. De linkerborst bevat de badge van NEC Nijmegen. Op de achterkant van het tenue staan de logo's van NASWERKT en Exclution. De mouwen van de NEC Nijmegen voetbalshirts bevatten de officiële Eredivisie badge en het logo van Hofmans at Home. Het NEC Nijmegen uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een rode en groene lijn. De kousen zijn ook zwart en bevatten aan de bovenkant ook deze rood/groene baan. Op de kousen prijkt ook het oprichtingsjaar van de Eredivisie club.

NEC Nijmegen uitshirt 2022-2023

Het NEC Nijmegen uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1976-1977. In dit seizoen eindigde NEC als zestiende in de Eredivisie en speelden spelers als Cees Kornelis, Sije Visser en Jan Peters bij de club. Het NEC Nijmegen uitshirt 2022-2023 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blokken in de clubkleuren op de linkerzijde van het tenue. Hier bevindt zich namelijk een design van rode, groene en zwarte blokken, die in een verticale baan verwerkt zijn. De blokken worden op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Klok Groep. Verder bevat het voetbalshirt een ronde hals. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. In de nek op de achterzijde van het tenue staat de bijnaam van NEC Nijmegen: Bloedkuul. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene, rode en zwarte baan. De kousen zijn wit en hebben aan de bovenkant ook drie banen in de clubkleuren. Op de kousen staat ook het oprichtingsjaar: SINCE1900.

De NEC Nijmegen voetbalshirts zijn dit jaar ook weer uitgerust met een speciale technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de NEC Nijmegen voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Tannane, Verdonk, Vet, Baldursson, Cissoko, Schöne, Tavsan en nog meer spelers.

NEC Nijmegen voetbalshirt bestellen

De nieuwe Legea NEC Nijmegen voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële fanshop. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 69,95 en voor kinderen € 64,95. De broekjes bestel je vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 14,95. Directe levering!

Bestel het officiële NEC Nijmegen voetbalshirt in deze fanshop! 

NEC Nijmegen thuisshirt 2022-2023

NEC Nijmegen uitshirt 2022-2023

NEC Nijmegen uitshirt 2022-2023