NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2022-2023

NEC Nijmegen heeft in samenwerking met kledingsponsor Legea het NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. Dit tenue wordt door de voetbalclub van trainer Rogier Meijer gedragen tijdens een aantal van de resterende KNVB Beker uitwedstrijden en de Eredivisiewedstrijden in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Het tenue is een knipoog naar een clublied van de Nijmegen Eendracht Combinatie: ''N.E.C. heeft ze alle drie''.

Het NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2022-2023 is volledig zwart en alle details op het voetbalshirt zijn rood. De V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn rood en hetzelfde geldt voor alle logo's op het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van Legea en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. De linkerborst is uitgerust met het N.E.C. Nijmegen logo. Dit betreft een monochrome badge. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: rood/zwart. Op het midden van het tenue staat het logo van hoofdsponsor KLOK GROEP in het rood. Het tenue bevat op de onderkant een gradiënt print en de zijkanten van het tenue zijn voorzien van een design van ruiten. Een speciaal detail bevindt zich in de nek op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier staat de tekst: ''KRACHT VAN DE MAGIE'', verwijzend naar het clublied. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met rode logo's. De kousen van het tenue zijn ook zwart en bevatten horizontale rode lijnen met daartussen de naam van de club: NEC. De bovenkant van de kousen bevatten ook een rode band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2022-2023, welke vanaf nu tot en met het einde van het seizoen gedragen wordt door spelers als Tannane, Schöne, Sandler, Dimata, Tavasan, Proper, Cissoko, Duelund en andere spelers en check ook de andere NEC Nijmegen voetbalshirts 2022-2023. Het 3e voetbalshirt betreft een special edition voetbalshirt. Dit tenue is in een gelimiteerde oplage geproduceerd en kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Eredivisie club!

NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2022-2023

 

Bron afbeeldingen: Website NEC