NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024

NEC Nijmegen en kledingsponsor Robey Sportswear hebben inmiddels alle NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024 gelanceerd! Dit seizoen bestaat de collectie uit drie verschillende tenues en in deze voetbalshirts het team van trainer Rogier Meijer de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vanaf dit seizoen is Robey Sportswear verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van NEC. Beide partijen sloten in de lente een deal voor meerdere seizoenen. Robey neemt het stokje over van het Italiaanse sportmerk Legea.

NEC Nijmegen thuisshirt 2023-2024

Het NEC Nijmegen thuisshirt 2023-2024 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door het iconische balken design. Op de borst bevindt zich een brede groene band, die geflankeerd wordt door een horizontale zwarte baan. Dit design loopt ook door over de achterzijde van het tenue. De V-hals van het thuisshirt is ook geheel in stijl van de clubkleuren van de Nijmegenaren en is rood/groen/zwart. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Robey Sportswear en op de linkerborst prijkt het officiële clublogo. Het klavertje vier is het trademark teken van Robey Sportswear en voegt het merk aan ieder product toe, voor een extra beetje geluk. Op alle NEC Nijmegen voetbalshirt prijkt het gouden klavertje vier ter hoogte van de linker schouder. Hoofdsponsor KLOK Groep prijkt op het midden van de voetbalshirt en op de achterkant van de tenues staat het logo van NASWERKT. In de nek op de achterzijde van het tenue is het stadswapen van Nijmegen verwerkt. Het tenue bevat bovendien nog een aantal details. De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''Dat zijn onze kleuren'' en daarnaast bevat het voetbalshirt een all-over print (dampatroon) van de adelaar uit het clublogo. Het NEC Nijmegen thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje bevat ook de logo's van de club en Robey, alsook het logo van sponsor GX. De kousen zijn zwart en bevatten op het midden twee rode banen met daartussen een groene baan. Op de kousen staat ook het klavertje vier in het wit.

NEC Nijmegen uitshirt 2023-2024

Het NEC Nijmegen uitshirt 2023-2024 is een knipoog naar het balken voetbalshirt. Het voetbalshirt is zwart/grijs en wordt gekenmerkt door de all-over print van grijze en zwarte blokken. Tussen deze blokken bevinden zich kleinere lijnen in dezelfde kleurencombinatie. Dit design is geïnspireerd door de wapperende vlaggen van de supporters in het Goffertstadion. Verder bevat het uitshirt een groot rood blok op het midden van het voetbalshirt, geflankeerd door twee dunnere groene banen. In het rode vlak prijkt het logo van hoofdsponsor Klok Groep. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen bevatten ook details in de clubkleuren van NEC Nijmegen: groen/rood. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, inclusief het klavertje vier. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de tekst: ''Rood-Groen-Zwart'' geborduurd. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwart vlak. De kousen zijn zwart met groene en rode details.

NEC Nijmegen 3e voetbalshirt 2023-2024

Tijdens sommige uitwedstrijden draagt NEC Nijmegen het 3e voetbalshirt! Ook dit voetbalshirt is een verwijzing naar het traditionele balkenshirt van de Eredivisie club. Het voetbalshirt is overwegend mintgroen. Er is namelijk gebruik gemaakt van Pantone kleuren, welke een mix zijn van de clubkleuren: rood, groen en zwart. Het meest opvallende aan het 3e voetbalshirt is de all-over print. De letters van de club (NEC) zijn op een speelse manier als patroon in het voetbalshirt verwerkt. De bronzen accenten op het voetbalshirt hebben ook een betekenis. Deze zijn namelijk geïnspireerd door het monument ‘’De Spade’’ in het Goffert Park. Alle logo’s op het alternatieve uitshirt zijn namelijk brons. Het clublogo op de linkerborst betreft dus een monochroom logo. Dit logo is een combinatie van lichtblauw en brons. Het logo van hoofdsponsor Klok Groep is in een witte balk op het midden van het voetbalshirt verwerkt. In de nek op de achterzijde van het NEC Nijmegen 3e shirt staat bovendien een tekst in het brons: ‘’De Goffert, handgegraven door mannen met spades van bloed, gras en aarde, 1935-1939.’’ Het 3e shirt is verder uitgerust met een v-hals. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een mintgroen voetbalbroekje met aan de zijkanten een witte band en brons/zwarte logo’s. De sokken van dit tenue zijn wit met twee zwarte lijnen en een lichtblauwe band.  

Extra informatie NEC Nijmegen voetbalshirts

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: BeyDry | Deze technologie is in de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

NEC Nijmegen voetbalshirt bestellen

De Robey NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu pas bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts € 69,95 en voor kinderen zijn de nieuwe tenues € 64,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Voetbalshop
vanaf € 64.95
Bestellen >
Voetbaldirect
vanaf € 64.95
Bestellen >

NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024
NEC Nijmegen voetbalshirts 2023-2024