8 juli 2019

NEC Nijmegen voetbalshirts 2019-2020

NEC Nijmegen en Legea hebben dit weekend de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Ron de Groot de wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker gedurende 2019-2020. Ook dit seizoen is Legea kledingsponsor van NEC. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2017 en onlangs werd het contract verlengd tot de zomer van 2022.

NEC Nijmegen thuisshirt 2019-2020

Het NEC Nijmegen thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het thuisshirt betreft opnieuw het zogenaamde balkenshirt. Het voetbalshirt is overwegend rood met een brede, horizontale, groene band over het midden van het tenue. Deze band wordt geflankeerd door twee dunnere zwarte banen. In de groene band staat bovendien het logo van sponsor KLOK GROEP. De bies aan de onderkant van de mouwen is ook zwart en bovendien bevatten de tenues een V-hals. Het logo van Legea prijkt op de rechterborst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de Nijmegenaren. In de nek aan de achterkant van het thuistenue is de naam van de stad verwerkt en de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een tag met de clubkleuren van NEC Nijmegen. Dit label komt ook weer terug aan de onderkant van de pijpen van de voetbalbroekjes. Het broekje is verder zwart en hetzelfde geldt voor de kousen.

NEC Nijmegen uitshirt 2019-2020

Het nieuwe NEC Nijmegen uitshirt voor 2019-2020 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de rode en groene band over de borst. De bies aan de onderkant van de mouwen van het uitshirt is rood en dit voetbalshirt bevat ook een V-hals. De logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en hetzelfde geldt voor de details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe NEC Nijmegen voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als van Eijden, Okita, Romeny, Kvida, Wolters en andere sterspelers.

NEC voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van NEC zijn vanaf medio augustus te bestellen in de onderstaande webshop. Ben je opzoek naar producten van NEC Nijmegen? Bekijk dan de producten in de webshop hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je NEC Nijmegen artikelen in DEZE WEBSHOP

NEC Nijmegen thuisshirt 2019-2020

NEC Nijmegen uitshirt 2019-2020

Bron foto's: NEC Nijmegen