9 juni 2017

NEC Nijmegen voetbalshirts 2017-2018

NEC Nijmegen heeft in samenwerking met kledingsponsor LEGEA de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. Legea is vanaf dit seizoen namelijk de kledingsponsor van de club. Beide partijen tekenden deze week een contract voor de duur van drie seizoenen, waardoor het Italiaanse sportmerk niet alleen dit seizoen, maar ook in 2018-2019 en 2019-2020 de tenues van de club uit Nijmegen gaat verzorgen. Legea volgt Patrick op, dat sinds 2014-2015 kledingsponsor was van de club. LEGEA presenteerde in samenwerking met NEC vandaag zowel het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de gedegradeerde club. Check hieronder alle details van het nieuwe thuis- en uitshirt.

NEC Nijmegen thuis shirt en tenue 2017-2018

Het thuisshirt van NEC Nijmegen voor 2017-2018 is overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede groene band over het midden van het shirt. Hiermee draagt de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Goffert tijdens haar thuiswedstrijden opnieuw het zogenaamde balkenshirt. De groene band wordt zowel aan de boven- als onderkant geflankeerd door een zwarte baan. Ook de polo kraag van het shirt van NEC is zwart. Op de rechter borst prijkt het logo van de Italiaanse kledingsponsor LEGEA en de andere borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor Energie Flex versiert het midden van het shirt en subsponsoren Hofman en Personato versieren de mouwen. Verder bevat de achterkant van het nieuwe tenue nog een detail. Hier staat namelijk de tweekoppige adelaar uit het wapen van de stad Nijmegen. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen met groene en rode details.

NEC Nijmegen uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van NEC Nijmegen voor 2017-2018 is gebaseerd op een standaard template van LEGEA. Dit shirt wordt gekenmerkt door de navy blauwe verticale banen over het shirt. Een aantal van deze banen bevat diagonale strepen. Verder bevat dit voetbalshirt rode details, welke terug komen in de klassieke henley collar en de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen met rode details.

NEC Nijmegen voetbalshirt kopen

De nieuwe Legea NEC Nijmegen voetbalshirts voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt voor volwassenen is rond de € 50/ € 60 en voor kinderen ook. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL. In deze online winkel kan je je NEC tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe shirt van NEC exclusief in DEZE SHOP!