23 maart 2017

Navy blauw Engeland N98 trainingsjack 2017-2018

Nike en de FA hebben als onderdeel van nieuwe collectie een nieuw trainingsjack gelanceerd. Dit is het zogenaamde N98 trainingsjack, welke de spelers van het nationale elftal van Engeland vanaf nu zullen dragen wanneer zij het veld betreden en wanneer het Engelse volkslied wordt afgespeeld voorafgaande aan de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2017 en 2018. Pas in maart 2018 wordt er weer een nieuwe collectie door Nike en de Engelse voetbalbond gelanceerd, welke gedragen zal worden tijdens het WK van 2018 in Rusland. Check hieronder alles over het nieuwe jack van de equipe van Gareth Southgate.

Het nieuwe Engeland trainingsjack is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe Engeland 3e shirt voor 2017-2018. Dit betekent dat het jack overwegend navy blauw is. De N98 trainingsjacks van Nike zijn door het Amerikaanse sportmerk in 1998 voor het eerst gelanceerd. Destijds droeg het nationale elftal van Brazilië voor het eerst deze strakke trainingsjacks. Twintig jaar na dato zijn de N98 jacks nog steeds gebaseerd op de jacks van toen, maar dan met een wat modernere pasvorm en design. Het nieuwe jack van Engeland wordt gekenmerkt door de hoge kraag en het jack bevat ook twee zakken aan de zijkanten. De linker borst bevat in het licht blauw/zilver het embleem van de Engelse voetbalbond FA (Football Association). De swoosh van Nike op de rechter borst is zilver. Nike verzorgt sinds 2013 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal van Engeland. Boven het logo van de FA is overigens nog een speciaal detail te vinden. Hier prijkt namelijk een licht blauwe ster, welke een verwijzing is naar het gewonnen WK van 1966. 

De N98 jacks van Nike bestaan voor 100% uit polyester en zijn zowel perfect om in te sporten als om casual te dragen. Deze jacks worden vanaf nu gedragen door sterren als Rooney, Vardy, Alli, Kane, Hart, Rashford en nog meer sterren. 

Het nieuwe trainingsjack van The Lions kan je vanaf nu scoren in de onderstaande SHOPS en alleen voor volwassenen. Het jack heeft een advies verkoopprijs van EU 79,95, maar als je geluk hebt, wordt deze in sommige online winkels al wat goedkoper aangeboden. Wil je andere producten van het nationale elftal van Engeland kopen? Check dan het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Engeland shirt deze officiële Engeland shop van Nike

of in deze ONLINE WINKEL!