16 april 2021

Napoli X Marcelo Burlon voetbalshirts

SSC Napoli heeft in samenwerking met kledingsponsor Kappa en Marcelo Burlon County of Milan een special edition SSC Napoli voetbalshirt gelanceerd, welke ook nog een in een aantal van de resterende wedstrijden gedragen wordt dit seizoen. De lancering van het special edition tenue bewijst maar eens te meer dat mode goed geïntegreerd is in de sportwereld. Voor wie nog niet bekend is met Marcelo Burlon, de Argentijn is het creatieve masterbrein achter zijn eigen merk. Hij is geboren in Patagonië en verhuisde als tiener naar Italië. De Argentijn had bovendien een speciale band met Maradona en daardoor ook met Napels en SSC Napoli. De nieuwe collectie en voetbalshirts staan geheel in het teken van de cultuur en het internationale karakter van de stad Napels en de visie en flair van designer Marcelo Burlon.

Kappa Napoli Marcelo Burlon thuisshirt 2021

Het Kappa Napoli X Marcelo Burlon voetbalshirt dat door de spelers gedragen wordt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de turquoise print net boven de borst. Dit betreft een print van de iconische ''Marcelo Burlon'' wings. Deze print bevindt zich ook op verschillende kledingitems van het Italiaanse modemerk. De rechterborst en de mouwen van het voetbalshirt zijn voorzien van het Kappa logo. Op de achtergrond van dit logo prijkt het logo van Marcelo Burlon, welke gekenmerkt wordt door de verschillende ruiten. De badge van SSC Napoli op de linkerborst van het tenue is zwart en het logo van sponsor Lete prijkt in het rood op het midden van het tenue. Daaronder staat MSC in het wit. Verder is het special edition Napoli tenue uitgerust met een subtiele V-hals. De mouwen bevatten aan de onderkant een zwarte band met daarin een print van een driehoek. Deze driehoek heeft dezelfde print als de wings print op de borst. In de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club (SSCN) en op het midden het logo van subsponsor KIMBO. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een taping met daarin het Kappa en Marcelo Burton logo en de badge van Napoli op de voetbalbroekjes is ook zwart. De kousen van dit tenue zijn ook turquoise.

Kappa Napoli Marcelo Burlon keepersshirt 2021

Ook voor de keepers is er een speciaal voetbalshirt uitgebracht. Het keepersshirt heeft hetzelfde template als de voetbalshirts van de spelers. Dit tenue is echter geel met een lichtblauwe wings print aan de bovenkant. Verder bevat het keepersshirt dezelfde details als het voetbalshirt dat door de spelers gedragen wordt. Deze tenues worden door Napoli in ieder geval gedragen in de wedstrijd tegen Inter Milan dit weekend en dit betreffen alweer het vijfde tenue van SSC Napoli dit seizoen. Eerder lanceerden Kappa en de club al de volgende tenues:

Check hieronder nog meer afbeeldingen van deze special edition tenues, welke gedragen worden door spelers als Mertens, Lozano, Insigne, Osimhen, Koulibaly, Zielinski en andere sterspelers.

Napoli Marcelo Burlon voetbalshirt bestellen

Het Napoli X Marcelo Burlon voetbalshirt en keepersshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële webshop van de club. De tenues zijn vrij duur. Zowel het keepersshirt als het voetbalshirt zijn € 150,-, de broekjes zijn € 60,- en de kousen € 30,-. De nieuwe collectie bevat bovendien een aantal accessoires en een trainingspak. Ben je op zoek naar andere Napoli items? Check het dan in de onderstaande webshops! 

Bestel je Napoli voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze retro SHOP! 

Napoli Marcelo Burton Kappa voetbalshirt

Napoli Marcelo Burton voetbalshirt