Napoli lanceert speciaal voetbalshirt voor Valentijn

SSC Napoli pakt iedere gelegenheid aan om een voetbalshirt te lanceren. Halloween, kerst en nu Valentijn; niks is de club te gek! Vandaag lanceerden de Serie A koploper en kledingsponsor Emporio Armani Sportswear een speciaal Valentijn voetbalshirt, dat direct gedragen werd in de verloren Coppa Italia wedstrijd tegen Cremonese. Op 12 februari (rond Valentijnsdag) speelt SSC Napoli in de competitie ook weer tegen Cremonese. Of de selectie van trainer Luciano Spalletti dit voetbalshirt dan weer draagt of dat het eenmalig was, is niet bekend.

De basiskleur van het SSC Napoli Valentijn voetbalshirt 2023 is wit en uiteraard bevat het voetbalshirt ook de kleur van de liefde: rood! Het voetbalshirt wordt vooral gekenmerkt door de print van lippen (uiteraard met lippenstift) op de rechter onderkant van het voetbalshirt. Ook de ronde hals en de mouwen van het tenue zijn rood. De mouwen bevatten een all-over print van chevrons met een gradiënt print. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. Het logo van kledingsponsor EA7 staat op de rechterborst, het logo van de club op de linkerborst en op het midden van het tenue staan de logo's van Lete en MSC. De linkermouw is voorzien van het logo van Amazon en de onderkant van de achterzijde van het tenue bevat het logo van Lipbit. In de nek op de achterzijde van het tenue staan, zoals op alle Napoli voetbalshirts, de initialen van de club: SSCN. Het tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen, waarop ook de logo's van de club en EA7 staan.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het speciale voetbalshirt ter ere van Valentijn. Dit betreft een limited edition voetbalshirt, welke alleen beschikbaar is in de officiële webshop van de Italiaanse voetbalclub. Dit voetbalshirt is alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar en heeft een prijs van maar liefst € 125,-. Ben je op zoek naar Napoli retro voetbalshirts of t-shirts? Check het in deze Napoli fanshop

of deze winkel!

Napoli Valentijn voetbalshirt 2023

Napoli Valentijn voetbalshirt 2023

Napoli Valentijn voetbalshirt 2023