Napoli Kerst voetbalshirt 2022-2023 bevat afbeelding rendier

Dat kerst een magische aangelegenheid is in Napels staat als een paal boven water. Als de zon ondergaat, worden de oude gebouwen van de stad, de geplaveide straten en de pittoreske steegjes verlicht door de kerslichten. De lucht wordt gevuld met de geur van vers gebakken pizza's en het geluid van vrolijke kerstliedjes. Ook dit jaar doet dit tafereel zich weer voor in de Zuid-Italiaanse stad! Voor de Napolitanen die zich helemaal in kerstsferen willen laten onderdompelen hebben SSC Napoli en kledingsponsor Emporio Armani dit jaar weer een verrassing. Beide partijen hebben namelijk ook dit seizoen weer een speciaal SSC Napoli kerst voetbalshirt gelanceerd! Het tenue wordt door Napoli waarschijnlijk gedragen tijdens de oefentrip in Turkije deze maand. Het is echter de vraag of de spelers van Napoli in dit tenue voor l*l willen lopen.

EA7 en SSC Napoli pakken iedere gelegenheid aan om een nieuw voetbalshirt te lanceren. Onlangs presenteerden beide partijen een speciaal Halloween voetbalshirt en we moeten er niet van opkijken als het totaal aan SSC Napoli voetbalshirts dit jaar weer op minstens tien uit komt. Het SSC Napoli Christmas voetbalshirt is natuurlijk weer geheel in stijl van de kleuren van eht thuisshirt. Het voetbalshirt is lichtblauw en wordt vooral gekenmerkt door de print van een rendier met een kerstmuts op de onderkant van het voetbalshirt. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het tenue zijn fel rood en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor Lete op het midden van het tenue. Het EA7 logo prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat het logo van SSC Napoli. Op de linkermouw prijkt het logo van Amazon en in de nek op de achterzijde van het tenue staan de initialen van de club: SSCN. Het tenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de bovenkant een witte band.

Het Napoli Christmas voetbalshirt 2022-2023 kun je, zoals alle andere Napoli voetbalshirts, alleen bestellen in de officiële fanshop van de Italiaanse club. Schrik niet van het bedrag? De tenues hebben voor volwassenen namelijk een prijs van maar liefst € 125,-. Ben je op zoek naar een goedkoper Napoli voetbalshirt? Bestel het dan in deze shop of deze winkel!

Napoli Kerst voetbalshirt 2022-2023

Napoli Kerst voetbalshirt 2022-2023