Napoli lanceert voetbalshirts met afbeelding van spelers

Napoli en kledingsponsor EA7 hebben een nieuwe stap gezet in het personaliseren van voetbalshirts. ''I Partenopei'' werd afgelopen week na 33 jaar weer kampioen van Italië. Naar aanleiding daarvan lanceerden de Zuid-Italiaanse voetbalclub en de kledingsponsor speciale voetbalshirts met daarop een afbeelding van het hoofd van iedere speler. Ieder voetbalshirt bevat een unieke afbeelding van één van de sterspelers. Na het Halloween en het Valentijn voetbalshirt is dit opnieuw een special edition voetbalshirt uit de collectie van dit seizoen. De zogenaamde ''Face Game'' voetbalshirts worden overigens niet gedragen tijdens één van de resterende Serie A wedstrijden dit seizoen. De organisatie van de Serie A heeft hier een streep door gezet, omdat dit helaas niet voldoet aan de regels.

De Napoli ''Face Game'' voetbalshirts hebben hetzelfde template als het Napoli uitshirt 2022-2023. Het voetbalshirt is wit met een ronde hals en bevat op de mouwen een patroon van diagonale banen in verschillende tinten lichtblauw. In deze banen is een gradiënt effect verwerkt. Het meest opvallende aan deze voetbalshirts is de afbeelding van één van de selectiespelers op de onderkant van het tenue. Ieder tenue bevat drie afbeeldingen van de desbetreffende speler met een handtekening. Alle logo's staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van kledingsponsor EA7, de linkerborst het SSC Napoli logo en op het midden van het tenue staan de logo's van Lete en MSC. In de nek op de achterzijde van de Face Game voetbalshirts staan de initialen van de club: SSCN. De achterkant van ieder voetbalshirt bevat bovendien de naam en het rugnummer van de desbetreffende speler. Dit betreft natuurlijk de officiële bedrukking.

De Napoli Face Game voetbalshirts kun je (zoals alle Napoli tenues) alleen in de officiële Napoli webshop bestellen. Ook deze voetbalshirts zijn weer vrij prijzig, namelijk € 150,-. Ben je op zoek naar andere legendarische Napoli voetbalshirts, check het dan in deze Napoli retro shop. Of check de Napoli kampioens t-shirts in deze winkel!

Napoli Face Game voetbalshirts 2023