SSC Napoli uitshirt en 3e shirt 2020-2021

Deze week is het niet alleen het Napoli thuisshirt gelanceerd, Kappa heeft ook het nieuwe uitshirt en het nieuwe derde wedstrijdshirt gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Napoli in de Serie A, Coppa Italia en Europa League gedurende het seizoen 2020-2021. Door de zevende plaats afgelopen seizoen, heeft Napoli zich op het nippertje geplaatst voor het tweede Europese toernooi. Toch hoopt Napoli aankomend seizoen weer mee te doen voor de tickets voor de Champions League. Nieuwsgierig naar het nieuwe uittenue en derde wedstrijdtenue van SSC Napoli? Check de details hieronder!

SSC Napoli uit shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Napoli is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Napoli voor het seizoen 2020-2021. Het nieuwe uitshirt wordt gekenmerkt door een subtiele lichtblauwe kleur en versierd met groene details. Deze groene details komen terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen, de drie Kappa logo’s op beide schouders en in de V-hals van het nieuwe uitshirt. Ook het Kappa logo op de rechterkant van de borst is donkergroen van kleur. Kappa is sinds 2015 verantwoordelijk voor het design van de shirts van Napoli. In het verleden was het Italiaanse sportmerk ook al kledingsponsor. Dit was in de periode 2004-2006. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen  van Napoli. De badge die op het shirt wordt geplaatst als winnaar van de Coppa Italia staat op het midden van de borst. Uitingen van shirtsponsors Lete en MSC staan op het midden van het shirt. Een lichtblauwe voetbalbroek en kousen completeren het nieuwe uittenue van de Italiaanse topclub.

SSC Napoli derde wedstrijdshirt 2020-2021

Ook het derde wedstrijdtenue van SSC Napoli is gebaseerd op een variatie van het standaard template van Kappa. Het nieuwe derde wedstrijdshirt is donkerblauw van kleur en wordt versierd met roze details. Die biezen aan de onderkant van de mouwen en de v-hals zijn roze van kleur. Het Kappa logo, zowel op de schouders van het shirt als op de rechterkant van de borst zijn lichtblauw van kleur. Het Napoli logo prijkt op de linkerborst. Tussen de twee logo’s in staat ook op het derde wedstrijdtenue het Kappa logo. Sponsoruitingen van Lete en MSC staan op het midden van het nieuwe derde wedstrijdshirt. In de achterkant van de kraag staan de initialen van de Italiaanse club “SSCN.’’ Het nieuwe derde wedstrijdtenue van de Italianen wordt gecompleteerd door een donkerblauwe broek en kousen in dezelfde kleur.

Napoli voetbalshirts bestellen

De nieuwe Napoli uitshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van de nieuwe shirts van Napoli voor het seizoen 2020-2021 is € 90,-. De shirts zijn te bestellen voor zowel kinderen als volwassenen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het is in de onderstaande webshop ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Napoli voetbalshirt direct in de Napoli fanshop! 

of deze winkel! 

of deze SHOP!

Napoli uitshirt 2020-2021

Napoli uitshirt detail 2020-2021

Napoli 3e shirt 2020-2021