27 augustus 2020

SSC Napoli thuisshirt 2020-2021

Deze week is het nieuwe thuisshirt van SSC Napoli officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Kappa. Het nieuwe thuistenue wordt gedragen in de wedstrijden in de Serie A, Coppa Italia en de Europa League gedurende het seizoen 2020-2021. De thuiswedstrijden speelt de Zuid Italiaanse club in het Stadio San Paolo. Afgelopen seizoen eindigde Napoli op een teleurstellende zevende plek in de Serie A. In dit nieuwe shirt hopen de Italianen op een beter resultaat. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van SSC Napoli? Check de details hieronder!

Napoli thuis shirt en tenue 2020-2021

Ook dit seizoen wordt het nieuwe thuisshirt van Napoli gekenmerkt door de lichtblauwe kleur. Verder wordt het shirt versierd met donkerblauwe en witte details. Het shirt is gebaseerd op de variant van het standaard Kappa template. De biezen van de mouwen van het shirt zijn erg breed en donkerblauw van kleur. Deze kleur komt ook terug in de opvallende kraag van het nieuwe tricot. Het shirt is uitgerust met een moderne V-hals welke donkerblauw kleurt. Vrijwel ieder jaar hebben de Napoli tenues een camouflage print op de tenues en dat is ook dit jaar weer het geval. De mouwen van het thuistenue bevatten namelijk een camo achtige print. Op de schouders staan drie logo’s van Kappa. Deze zijn wit van kleur. Ook het Kappa logo op de rechterkant van de borst is wit. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van de Italiaanse club. Ook de Coppa badge komt terug op het shirt. Op het midden van de borst staat deze stip in de Italiaanse kleuren. In Italië krijgt de winnaar van de Coppa Italia een speciale badge op het shirt zodat iedereen kan zien wie de trotse winnaar is van de beker. Napoli heeft afgelopen seizoen de beker gewonnen. Dit door in de finale Juventus te verslaan na penalty’s. Napoli heeft dezelfde sponsoren als de afgelopen seizoenen op het shirt. Op de borst staat namelijk al sinds 2005 hoofdsponsor Lete. Ook MSC staat op het thuisshirt van de Italianen. In de achterkant van de kraag staan de initialen van de club ‘’SSCN.’’ Het nieuwe thuistenue van SSC Napoli wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en blauwe kousen. Hierop zijn ook uitingen te vinden van de club en kledingsponsor Kappa. 

Alle Kappa voetbalshirts zijn dit seizoen weer uitgerust met de Kappa Kombat Pro System technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.  Check hieronder nog meer foto’s van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Osimhen, Lozano, Milik, Mertens, Koulibaly, Insigne, Ruiz, Demme en alle andere sterspelers.

Napoli voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Napoli thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 is vanaf nu officieel te bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) voor kinderen kost het shirt € 75,- (Maten 128, 140, 152, 164, 176) In deze webshops is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met naam en rugnummer. Wil je andere producten van de Italiaanse club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Napoli voetbalshirt in de Napoli fanshop (Inclusief goedkope t-shirts)

of deze SHOP!

of DEZE WINKEL

Napoli thuisshirt 2020-2021

Napoli thuistenue 2020-2021