2 augustus 2017

Napoli uitshirt 2017-2018

Het nieuwe SSC Napoli uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Kappa en de Italiaanse club van trainer Maurizio Sarri. In dit nieuwe shirt speelt de club uit Napels de Serie A, Coppa Italia en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Napoli eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de Serie A, waardoor het weer deelneemt aan het kampioenenbal. Ook dit seizoen is Kappa weer kledingsponsor van Napoli. Deze functie vervult het merk sinds 2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2020. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio San Paulo.

Geel Napoli uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Napoli heeft hetzelfde template als het eerder gepresenteerde thuisshirt en 3e shirt van de Serie A club. Dit betekent dat het shirt uit één kleur bestaat en een kleine opstaande kraag bevat met een kleine v-opening. Het 3e shirt van Napoli is geheel geel. Zowel de voor- als achterkant heeft deze kleur. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de schouders. Deze trademark tekens worden gekenmerkt door de twee poppetjes die tegen elkaar aan zitten. Op de linker borst prijkt het logo van Napoli. Verder staan er weer de nodige sponsoren op het shirt. Op de borst staat namelijk het logo van hoofdsponsor LETE. Deze shirtsponsor is al sinds 2005 verbonden aan de Italiaanse club. Onder het logo van Lete staat Garofalo. Het pastamerk en de club uit Napels hebben sinds 2014 een samenwerking. Dit geldt ook voor Kimbo, die op de achterkant van het shirt staat. Het nieuwe Napoli uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje. Ook de kousen zijn geel.

De tenues van Napoli bestaan uit een combinatie van polyester en elasthaan en zijn uitgerust met de Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mertens, Milik, Hamsik, Insigne, Diawara, Callejon en andere sterspelers.

Napoli voetbalshirt kopen

De nieuwe Napoli uitshirt kan je vanaf juli voor kinderen en volwassenen kopen. De replica versie van het shirt heeft een prijs van € 79,95 en de authentic versie van het shirt heeft een prijs van € 99,95. In deze shops kan je de nieuwe shirts van Napoli laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!