12 juli 2017

Napoli thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe SSC Napoli shuisshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door Kappa en de Italiaanse club. In dit shirt speelt Napoli de Serie A, Coppa Italia en Champions League thuiswedstrijden in het Stadio San Paolo gedurende dit seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen als derde in de Italiaanse competitie, waardoor het zeker is van een ticket in de voorronde van de CL. Ook dit seizoen is Kappa weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe voetbalshirts van Napoli. Deze functie vervult het sportmerk sinds 2015 en beide partijen hebben een langdurig contract. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Napoli thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Napoli shirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is licht blauw met een ronde hals en opstaande kraag met een kleine v-opening. De zijkanten van het shirt hebben een iets donkerdere tint licht blauw en hebben het meshpanel op de zijkanten van het shirt heeft een golvend design. Verder bevat het shirt weinig opvallende details. Het logo van Kappa prijkt op de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. De linker borst bevat het logo van de in 1926 opgerichte club. Op het midden van het tenue staan sponsor LETE en GAROFALO onder elkaar en de achterkant van het shirt bevat het logo van subsponsor KIMBO. Het nieuwe thuistenue wordt gecompleteerd door een wit broekje, waarop de trademark tekens van Kappa staan, evenals het logo van de club van trainer Sarri. De kousen zijn een combinatie van licht blauw en helder blauw. Beide kleuren worden gescheiden door een diagonale lijn.

Napoli keepersshirt 2017-2018

Napoli en Kappa maakten vandaag ook het nieuwe keepersshirt bekend. Dit shirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is geheel groen. Ook dit shirt bevat een ronde hals met kleine opstaande kraag met v-opening. De zijkanten van het shirt hebben een wat donkerdere tint groen en de logo's van de club, Kappa, Lete, Garofalo en Kimbo staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het keeperstenue wordt gecompleteerd door een groen broekje en groene kousen.

De authentic Kappa shirts zijn uitgerust met de Kappa KOMBAT Skin technologie. Dit betekent dat de shirts strak om het lichaam vallen en bovendien snel vocht transporteert naar de buitenkant. Bovendien zorgt dit systeem voor ventilatie. Uniek aan deze technologie is ook dat het shirt geen naden bevat. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mertens, Milik, Hamsik, Insigne, Callejon en andere sterspelers. Check bovendien het nieuwe Napoli uitshirt of 3e shirt. 

Napoli voetbalshirt kopen

De nieuwe Napoli voetbalshirts kan je vanaf juli voor kinderen en volwassenen kopen. De replica versie van het shirt heeft een prijs van € 79,95 en de authentic versie van het shirt heeft een prijs van € 99,95. In deze shops kan je de nieuwe shirts van Napoli laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!