23 juli 2017

Napoli 3e shirt 2017-2018

Napoli en Kappa hebben vandaag het nieuwe 3e shirt van de club bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt SSC Napoli vooral de uitwedstrijden in de Champions League en Coppa Italia, maar ook een aantal wedstrijden in de Italiaanse competitie. De club van trainer Maurizio Sarri eindigde afgelopen seizoen op een 3e plaats in de Serie A, waardoor het Champions League speelt. Het nieuwe alternatieve uitshirt van ''I Partenopei'' heeft het gebruikelijke design. Check hieronder de details van de nieuwe Napoli shirts voor 2017-2018.

Donker blauw Napoli 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe Napoli 3e shirt voor 2017-2018 is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de brede blauwe band aan de zijkanten van het shirt. Deze band heeft een wat donkerdere tint blauw. Dit geldt ook voor de ronde hals met opening. De achterkant van het shirt is bovendien geheel navy blauw met aan de onderkant een donkerder blauw vlak met een fading effect. Het logo van Kappa prijkt in het navy blauw met licht blauwe omranding op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk op de mouwen staat. Het sportmerk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de Italiaanse club. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en verder staan op de voorkant van het nieuwe voetbalshirt twee sponsoren: LETE en GAROFALO. Subsponsor Kimbo versiert de achterkant van het nieuwe 3e shirt.

Het nieuwe Napoli tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje, waarop ook de logo's van de club en Kappa staan. De kousen zijn ook navy blauw met een iets donkerder blauwe band aan de bovenkant. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van Societa Sportiva Calcio Napoli gelanceerd. Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Mertens, Milik, Hamsik, Insigne, Pavoletti, Callejon, Koulibaly, Diawara en andere sterspelers.

Napoli voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e shirt van Napoli kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Napoli ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!