9 augustus 2017

Napoli trainingspak 2017-2018

Napoli en kledingsponsor Kappa hebben inmiddels ook het nieuwe trainingspak voor 2017-2018 bekend gemaakt. Dit pak wordt door de spelers van Societa Sportiva Calcio Napoli gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het pak van de Azzurri bestaat dit seizoen uit een zip top en een strakke trainingsbroek. De club en de Italiaanse kledingsponsor hebben verschillende pakken gelanceerd, welke dezelfde kleuren hebben als de voetbalshirts van de club van trainer Maurizio Sarri. Check hieronder de details van de nieuwe pakken van de club die afgelopen seizoen als derde eindigde in de Serie A.

Blauw Napoli trainingspak met training top 2017-2018

We bespreken het design van het nieuwe pak van Napoli aan de hand van de kleuren van de verschillende voetbalshirts. Het eerste pak van de club uit Napels heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt. Dit betekent dat de zip top/ drill top of training sweater van het pak overwegend licht blauw is. Verder wordt de training top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Op de rechter borst van de training top prijkt het logo van Kappa en de andere borst bevat het logo van de club. Kappa verzorgt sinds het seizoen 2015-2016 de tenues en trainingskleding van de club waar spelers als Mertens, Insigne, Hamsik, Milik, Pavoletti, Callejon en Koulibaly spelen. Evenals op de nieuwe voetbalshirts staan op de voorkant van het pak de logo's van sponsoren LETE en Garofalo. Ook de mouwen zijn uitgerust met de nodige sponsoren. Op de mouwen staan allereerst de trademark tekens van Kappa en prijkt bovendien het logo van Kappa. Deze logo's komen ook weer terug op de achterkant van het jack, evenals de naam van de club.

Het pak wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek met aan de zijkanten zakken. De bovenkant van de broek bevat een tailleband waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Verder is de onderkant van de Napoli trainingsbroek uitgerust met ritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. Op de broek mogen de logo's van Kappa en de club natuurlijk niet ontbreken. Dit trainingspak is ook in een versie in de kleuren van het 3e shirt van SSC Napoli gepresenteerd. Dit betekent dat het gehele pak navy blauw is. De pakken van Napoli bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met een speciaal systeem van Kappa, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Napoli trainingspak 2017-2018 kopen

Het nieuwe Napoli Kappa trainingspak voor 2017-2018 heeft een prijs van €80,- in de versie met training top. Met een trainingsjack heeft het pak een prijs van € 90,- en de authentic versie van het trainingspak heeft een prijs van € 130,-. Wil je andere Napoli producten kopen? Check dan direct het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop de nieuwste merchandising in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)