22 november 2017

Napoli 4de KOMBAT Carbon voetbalshirt 2017-2018

Napoli heeft inmiddels een vierde shirt gelanceerd. Dit shirt wordt door de Italiaanse topclub het zogenaamde ''KOMBAT Karbon'' voetbalshirt genoemd. In dit tenue debuteerde het keurkorps van trainer Maurizio Sarri in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen AC Milan afgelopen weekend. Dit shirt wordt bovendien gedragen in een aantal andere Serie A, Coppa Italia of Europese wedstrijden gedurende 2018-2019. De lancering van het nieuwe tenue was bovendien een mijlpaal voor het Italiaanse sportmerk Kappa. Het merk lanceerde namelijk ook haar nieuwe Kombat template. Check alle details over het nieuwe shirt en het template hieronder!

Donker grijs Napoli shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe vierde shirt van SSCP Napoli is overwegend zwart/grijs en wordt gekenmerkt door een speciale all-over print. Het shirt wordt namelijk gekenmerkt door de diagonale lijnen in het zwart/grijs, welke de structuur hebben van carbon vezels. Deze diagonale lijnen bevatten weer een structuur van verticale blokken. Het shirt is bovendien uitgerust met een ronde, wat hogere hals. Deze hals bevat ook een v-opening. De rechter borst bevat het logo van kledingsponsor Kappa. De trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de schouders en mouwen. Kappa en Napoli hebben sinds 2015 een verbintenis, welke in ieder geval nog tot 2020 duurt. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van het nieuwe tenue prijken de logo's van sponsoren LETE en GAROFALO. Op de achterkant van het shirt staat sponsor KIMBO. Verder bevat de achterkant van het tenue aan de onderkant nog een unieke print. Hier bevindt zich namelijk een zogenaamde hexagon print in het licht grijs. Deze print bevindt zich bovendien in de meshpanelen rondom de oksels en aan de zijkanten van het tenue. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een broekje met dezelfde all-over print als het shirt en de kousen hebben bovendien een donker grijze kleur.

Het nieuwe shirt is door Kappa uitgerust met de nieuwe Kombat Karbon technologie van het merk. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers nog beter kunnen presteren. Het shirt bevat onder andere ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd. Het tenue bevat bovendien een ergonomische fit en veel stretch, waardoor de spelers nog sneller kunnen reageren op situaties in het veld.

Tot zover het nieuws over het nieuwe Napoli shirt. Eerder lanceerden de club en Kappa al een nieuw thuisshirt, uitshirt en 3e shirt. Vanaf nu worden deze nieuwe tenues gedragen door sterren als Mertens, Hamsik, Insigne, Milik, Callejon, Koulibaly, Ghoulam en andere sterren.

Napoli voetbalshirt kopen

De nieuwe Napoli voetbalshirts kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen. De replica versie van het shirt heeft een prijs van € 79,95 en de authentic versie van het shirt heeft een prijs van € 89,95. In deze shops kan je de nieuwe shirts van Napoli laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere of goedkope producten van de Italiaanse club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Napoli shirt in deze NAPOLI SHOP! (inclusief goedkopere voetbalshirts en t-shirts)

of deze NAPOLI STORE

of deze SHOP!