26 juni 2016

MLS All Stars voetbalshirt 2016-2017

Het nieuwe MLS All Stars shirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel gelanceerd door Adidas en de Major League Soccer. In dit voetbalshirt speelt een selectie van spelers uit de Major League Soccer een oefenwedstrijd tegen Arsenal op 28 juli 2016 in het stadion van San José Earthquakes, het Avaya Stadion. Het nieuwe shirt is geïnspireerd door het voetbalshirt en stadion van San José Earthquakes. We bespreken het design van het speciale All-Stars shirt hieronder.

MLS All Stars shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe MLS All Stars shirt voor 2016-2017 is overwegend blauw en bevat een speciale all-over print van diagonale blokken over het voetbalshirt. Verder bevat het shirt een witte v-hals met een brede witte omranding. De binnenkant van de kraag bevat zowel witte als rode accenten. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de kleuren van het MLS logo. Het logo van de competitie versiert de linker borst, terwijl het logo van Adidas op de rechter borst staat. Adidas verzorgt de voetbalshirts, tenues en teamkleding van alle clubs in de MLS. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een rood/witte bies en de drie strepen van Adidas staan op de zijkanten van het shirt. De binnenkant en de achterkant van de kraag zijn uitgerust met een speciale leus: ''Club – Country – Community''. Daarboven bevinden zich drie rode sterren. Op het midden van het shirt staat sponsor AT&T en bovendien bevat de linker onderkant van het shirt een speciaal label, welke verwijst naar de wedstrijd van de All Stars tegen Arsenal. Het nieuwe MLS tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met zowel witte als rode details. Mike Walker, global product manager bij de MLS, geeft nog een reactie op het design van het nieuwe All Stars shirt: ''Elk jaar proberen we in het Major League Soccer All Stars shirt verschillende elementen te verwerken van de club en het stadion waar de speciale wedstrijd plaats vindt. De wedstrijd tegen Arsenal vindt plaats in het nieuwe stadion van San José Earthquakes. Om deze reden is het shirt gëinspireerd door het logo van de club. De verschillende tinten blauw van het shirt vinden inspiritatie in de kleuren van de stoelen in het nieuwe stadion. De nieuwe MLS All Stars tenues zijn door Adidas uitgerust met de Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's!

Major League Soccer voetbalshirt kopen

Het nieuwe MLS All Stars voetbalshirt 2016-2017 kan je vooralsnog nergens kopen. Mocht dit wel ergens het geval zijn, dan hebben wij weer nieuws! De officiële voetbalshirts van verschillende Major League Soccer clubs scoor je bij Subside Sports vanaf € 84,95. Check daar onder andere de voetbalshirts van clubs als New York City, New York Red Bulls. LA Galaxy, New England Revolution en nog veel meer clubs! Directe levering en inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Mls -shirts -2016-2017-adidas

MLS-voetbalshirt -2016-2017

Mls -shirt -2016-2017