Minnesota United uitshirt 2023-2024

Minnesota United en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Minnesota United uitshirt 2023-2024 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue spelen ''The Loons'' de Major League Soccer uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit tenue wordt dus twee jaar gedragen. In 2023 draagt de club uit Saint Paul tijdens de thuisstrijden het Minnesota United thuisshirt 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Minnesota United als zesde in de Western Conference van de Major League Soccer. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Amerikaanse club. Het Duitse sportmerk is kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Minnesota United uitshirt 2023-2024 | The Northern Light

Het Minnesota United uitshirt 2023-2024 is door de club en adidas omgedoopt tot het ''Norhern Light Kit''. Het design ivan het voetbalshirt is namelijk geïnspireerd door het betoverende natuurlijke fenomeen van het noorderlicht, waar Minnesota om bekend staat. Het Minnesota United uitshirt is een mix van de clubkleuren van Minnesota United de kleuren van het Noorderlicht. De basiskleur van het voetbalshirt is wit en de bovenkant van het voetbalshirt bevat een design van roze, zwarte en lichtblauwe vlakken, welke middels een design van dunne verticale lijnen in elkaar overlopen. Dit verbluffende verloop is geïnspireerd door het steeds veranderende fenomeen van het noorderlicht boven de meren en bomengrens met levendige kleuren, die in het water weerkaatsen en vervagen tot een zuivere en schone rivier. Deze dynamische elementen staan bovendien symbool voor de buitengevel van Allianz Field (het stadion van de club) en de manier waarop de nachtelijke hemel door het noorderlicht verlicht wordt. Het Minnesota United uitshirt is ook uitgerust met zwarte accenten. De ronde hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de banen op de zijkanten van het tenue. De rechterborst is uitgerust met het nieuwe adidas performance logo. Dit zogenaamde adidas 3BAR logo gebruikt het Duitse sportmerk vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts en bevat alleen nog maar de drie diagonale blokken. De andere borst bevat de iconische kop van de ijsduiker uit het clublogo van Minnesota United. Hoofdsponsor TARGET versiert het midden van het nieuwe tenue, terwijl het logo van AppleTV op de linkermouw staat. Het voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. Op de mouwen staat het officiële Major League Soccer logo. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt zwart/wit. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een zwarte ster, welke verwijst naar het motto van de staat Minnesota: ''L'etoile du Nord''. Het Minnesota United uittenue 2023-2024 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan weerszijden zwarte adidas strepen. De kousen zijn wit en hebben aan de bovenkant een lichtblauwe band met daarin zwarte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Minnesota United voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt (100% polyester) en zorgt voor de afvoer van vocht.

Minnesota United voetbalshirt bestellen

Het adidas Minnesota United uitshirt 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Andere Major League Soccer voetbalshirts check je in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf € 89,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

 

Minnesota United uitshirt 2023-2024

Minnesota United uitshirt 2023-2024

Minnesota United uitshirt 2023-2024

Minnesota United uitshirt 2023-2024

Minnesota United uitshirt 2023-2024