Minnesota United thuisshirt 2020-2021

Minnesota United en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 gelanceerd. Dit gebeurde op een speciaal evenement in New York, waarbij alle nieuwe Major League Soccer tenues voor het komende seizoen door adidas werden gepresenteerd. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle MLS clubs. In dit nieuwe thuistenue spelen ''The Loons'' de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Allianz Field Saint Paul gedurende 2020 en 2021. De club draagt hetzelfde uitshirt als in 2019.

Minnesota United thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Minnesota United thuisshirt voor 2020-2021 heeft hetzelfde template als alle andere Major League Soccer tenues dit seizoen. Dit template komt met name terug in de hals van het tenue en de drie strepen van adidas. Het Minnesota United tenue is overwegend grijs en wordt gekenmerkt door de all-over print van drie diagonale banen aan de onderkant van het tenue. Deze banen staan symbool voor de vleugels van de fuut uit het clublogo van Minnesota. Het tenue heeft dan ook de toepasselijke naam: ''WING KIT.'' De bovenkant van het thuistenue heeft een iets donkerdere tint grijs. Het tenue bevat dus een zogenaamde EQT V-hals. Deze hals is geïnspireerd door de adidas voetbalshirts van mid jaren '90. Hetzelfde geldt voor de drie adidas strepen op de rechtermouw. Deze staan dit jaar verticaal (in plaats van horizontaal) op het tenue en zijn lichtblauw. Daarnaast zijn de strepen niet aanwezig op de andere schouder. Een ander kenmerk van het template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst van het Minnesota United thuistenue bevat het adidas logo in het wit en de andere borst is uitgerust met het clublogo van MMUFC. Boven het logo staat een ster, welke verwijst naar het winnen van de North American Soccer League in 2011. De binnenkant van het tenue bevat een taping waarin de leus van de club staat: ''FOREVER UNITED.'' In de nek op de achterkant van het tenue prijkt het silhouet van een fuut. Verder zijn de mouwen uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van Minnesota en is een combinatie van grijs en lichtblauw. De badge betreft een logo ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het nieuwe Minnesota United thuistenue wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan weerszijden lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue. De nieuwe tenues van de club zijn uitgerust met de nieuwe AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor een verbeterde vochtafvoer en ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Boxall, Kallmann, Molino, Finlay, Toye, Omsberg en nog meer spelers.

Minnesota United thuisshirt bestellen

Het Minnesota United voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is voor vowlassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van EU 89,95. Check ook nog meer andere Major League Soccer tenues in de onderstaande shops. Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel!