Minnesota United thuisshirt 2022-2023

Minnesota United en kledingsponsor adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe Minnesota United thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit voetbalshirt spelen ''The Loons'' de Major League Soccer en bekerwedstrijden in Allianz Field gedurende 2022 en 2023. Afgelopen seizoen eindigde Minnesota United op een vijfde plek in de Western Conference en werd het in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door de latere finalist Portland Timbers. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Minnesota United voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle MLS clubs.

Minnesota United thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Minnesota United thuisshirt heeft als thema het ''Minnesota By Night Kit'' en is een ode aan de staat Minnesota. Het voetbalshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne verticale lijnen. Verder is het tenue afgewerkt met lichtblauwe details. De overlappende V-hals is uitgerust met een lichtblauwe lijn en ook de adidas strepen en een lijn aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het lichtblauw en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Target versiert het midden van het Minnesota United voetbalshirt. Het tenue bevat, evenals alle andere MLS voetbalshirts, verschillende details. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de zes puntige ster in het lichtblauw. Deze ster is ook onderdeel van het clublogo. De linkermouw van het voetbalshirt is uitgerust met de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is in stijl van de kleuren van het tenue en is een combinatie van lichtblauw en wit. De binnenkant van het voetbalshirt bevat een speciale taping met daarin het motto van de staat Minnesota: ''L'Étoile Du Nord'' (De ster van het noorden). Minnesota is namelijk de meest noordelijke staat van de Verenigde Staten en een baken in het sterrenbeeld ''Grote Beer'' voor reizigers over de gehele wereld. Het Minnesota United thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten lichtblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Minnesota United thuistenue 2022-2023.

Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Minnesota United tenues ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt ervoor dat vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues getransporteerd wordt. Bovendien heeft het een ventilerend effect. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Minnesota United thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Reynoso, Hlongwane, Hunou, Fragapane, Lod, Patrick Weah en nog meer spelers. Minnesota speelt in 2022 de uitwedstrijden in het Minnesota United uitshirt 2021-2022.

Minnesota United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe  adidas Minnesota United thuisshirt 2022-2023 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. In Europa is dit tenue vooralsnog nergens beschikbaar. Wel check je andere MLS voetbalshirts in de onderstaande in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts hebben voor volwassenen een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Minnesota United thuisshirt 2022-2023

Minnesota United thuisshirt 2022-2023