Minnesota United uitshirt 2021-2022

Minnesota United en adidas hebben vandaag het nieuwe Minnesota United uitshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit Minneapolis de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende 2021 en 2022. Dit jaar presenteert de club alleen een nieuw uitshirt. Het thuisshirt van vorig seizoen, wordt ook in 2021 gedragen. Minnesota United strijdt ook dit seizoen weer in de Western Conference met twaalf andere clubs om een plek in de play-offs.

Minnesota United uit shirt en tenue 2021-2022

Het Minnesota United uitshirt 2021-2022 heeft evenals alle andere Major League Soccer voetbalshirts een speciale titel: The River Kit. Het nieuwe Minnesota United FC uitshirt 2021-2022 is namelijk lichtblauw, evenals de badge van de club, en dit staat symbool voor Mississippi, die onlosmakelijk verbonden is aan Minneapolis en de staat Minnesota. Het Minnesota United uitshirt bevat bovendien een all-over camouflage print, welke is geïnspireerd door de manier waarop het licht weerkaatst op bewegend water. Het tenue bevat verder verschillende donkerblauwe accenten. De v-hals en de adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook het adidas performance logo op de rechterborst is navy blauw. De linkerborst bevat het clublogo en boven dit logo staat een witte ster. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor TARGET. Het tenue bevat ook verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping met daarin de leus van de club: ‘’Forever United.’’ In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de ijsduiker uit het clublogo. De ijsduiker is ook de vogel van de staat Minnesota. Verder prijkt op de linkermouw de officiële Major League Soccer badge en deze badge heeft dezelfde kleuren als het voetbalshirt: lichtblauw/navy blauw.

Het Minnesota United uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten donkerblauwe adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe tenue. Ook dit jaar zijn alle adidas tenues weer voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Reynoso, Molino, Opara, Kamara, Métanire, Alsonso, Finlay en nog meer spelers.

Minnesota United voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Minnesota United uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. In Europa is dit tenue vooralsnog alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft het voetbalshirt een prijs van € 89,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel! 

Minnesota United uitshirt 2021-2022