11 februari 2019

Minnesota United uitshirt 2019-2020

Minnesota United heeft in samenwerking met adidas het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt Minnesota zowel de uitwedstrijden tijdens het seizoen 2019 als tijdens het seizoen 2020. De club uit Minneapolis St. Paul eindigde vorig seizoen op een tiende plek in de Western Conference en speelt haar thuiswedstrijden in het TCF Bank Stadium. Minnesota krijt dit jaar geen nieuw thuisshirt. De club draagt namelijk hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt voor 2019-2020.

Sinds dit seizoen hebben de MLS voetbalshirts ook een alias. Het nieuwe tenue wordt het ''Drift Jersey genoemd.'' Het nieuwe Minnesota uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit met licht blauwe details. De licht blauwe accenten zijn te vinden in de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt, in een lijn aan de onderkant van de mouwen en in een band aan de achterkant van de hals. Verder bevat het shirt een all-over print, welke geïnspireerd is door de bewegingen van sneeuw. Een ander detail bevindt zich aan de achterkant van het tenue. In de nek prijkt namelijk een vogel. Dit is de vogel uit het embleem van de staat Minnesota: de ijsduiker. De onderkant van het voetbalshirt bevat een tag met daarin de initialen van de Amerikaanse club: MNUFC. Beide mouwen van het tenue zijn uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en zijn wit/zwart. Op de borst prijken de logo's van adidas en de club. Het nieuwe thuistenue van Minnesota United wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Uiteraard zijn de tenues ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Collin Martin, Quintero, Calvo, Ibarra, Ibson, Danladi en nog meer sterspelers. Check ook het thuisshirt voor 2019!

Helaas is het lastig om in Europa MLS voetbalshirts te bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of andere Major League Soccer merchandising? Check het dan in deze winkel of deze winkel! Directe levering!