Mexico uitshirt 2018-2019

Het nationale elftal van Mexico draagt vanaf vandaag ook een nieuwe uitshirt. Adidas lanceerde vandaag namelijk het nieuwe uittenue van het Mexicaanse voetbalelftal. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de equipe van bondscoach Juan Carlos Osorio de WK 2018 uitwedstrijden. Tijdens het WK neemt Mexico het in ieder geval op tegen Duitsland, Zweden en Zuid Korea in de poulefase van het toernooi. In het nieuwe uitshirt spelen ''Los Tricolores'' ook de uitwedstrijden in de Copa America, welke in 2019 plaatsvindt in Brazilië. Adidas heeft het shirt van het Mexicaanse elftal opnieuw ontworpen. Het merk en de bond hebben sinds 2008 een partnership, welke in ieder geval nog tot 2022 duurt. Wil je meer weten over het uittenue? Check hieronder alle details!

Wit Mexico uit shirt en tenue 2018-2019

Het Mexico uitshirt voor 2018-2019 is in stijl van de kleuren en het design van de Mexicaanse vlag. Hiermee is het tenue geïnspireerd door de tenues die het Mexicaanse elftal tijdens de jaren '50 droeg.  Mexico deed in de jaren '50 zowel mee aan het WK van 1950 in Brazilië als aan de WK's in Zwitserland (1954) en in Zweden (1958).

Het nieuwe voetbalshirt is geheel wit en wordt verder gekenmerkt door de groene en rode baan over het midden van de borst. Deze banen worden onderbroken door een witte baan. De groene details uit de Mexicaanse vlag komen ook terug in de drie strepen van adidas over de schouders en ook het adidas performance embleem op de rechter borst is groen. De linker borst is uitgerust met een geborduurd embleem van de Mexicaanse voetbalbond, de  Federación Mexicana de Fútbol Asociación (FEMEXFUT). Het shirt wordt afgemaakt door een crew neck met ribbels en op de achterkant prijkt, als finishing toucht net onder de hals in een flitsend lettertype de leus van het land: ''SOY MEXICO.'' Dit betekent “ik ben Mexico. ” Het uittenue van het Mexicaanse elftal wordt dit seizoen compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje met aan de zijkanten drie witte adidas strepen. Op de broekjes prijken ook weer de emblemen van adidas en de voetbalbond. De kousen van het tenue zijn wit met aan de bovenkant drie groene trademark strepen van het Duitse sportmerk. Ook staan de initialen van de voetbalbond (FMF) in het groen op de sokken.



Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Lozano, Chicharito, Marquez, dos Santos, Guardao, Vela, Peralta, Herrera en andere spelers. Dit tenue wordt de komende twee jaar als uitshirt gebruikt. In 2020 wordt er pas weer een nieuw uitshirt gelanceerd. Check ook het Mexico WK 2018 thuisshirt!

Mexico uitshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe, witte Mexico uittenue kan je vanaf nu voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) en volwassenen (S, M, L, XL en XXL) bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en in kindermaten € 70,-. In deze winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, welke de spelers ook op het shirt dragen. Wil je goedkopere Mexico producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwste Mexico voetbalshirt in deze winkel!

of deze officiële WINKEL! (inclusief goedkope T-shirts en officiële bedrukking)