Mexico thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Mexico voetbalshirt voor het WK van 2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Mexicaanse bond en kledingsponsor Adidas. In dit shirt speelt het Mexicaanse voetbalelftal de thuiswedstrijden tijdens het WK in Rusland. Mexico plaatste zich vrij gemakkelijk voor het eindtoernooi. In een poule met Costa Rica, Panama, Honduras, de Verenigde Staten en Trinidad & Tobago eindigde het land van bondscoach Osorio als eerste, waardoor plaatsing voor het wereldkampioenschap een feit was. Adidas is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe voetbalshirt en tenue van het Mexicaanse elftal. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2008 de tenues van het Mexicaanse elftal en heeft nog een contract tot 2022 met de voetbalbond van het land. Check hieronder de details van het nieuwe shirt.

Mexico thuis shirt en tenue 2017

Het nieuwe Mexico shirt heeft ook dit jaar weer een echt vintage design. Het shirt bevat namelijk accenten van het thuisshirt dat het land droeg tijdens het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Mexico reikte in dit toernooi tot de achtste finales en werd daarin uitgeschakeld door Bulgarije. Uiteraard is het shirt geheel groen. Verder wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de drie diagonale banen aan weerszijden van het shirt. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere flitsende strepen. Eenzelfde soort strepen had het shirt van het nationale elftal van Mexico in 1994. Verder bevat het nieuwe shirt van ''Los Tricolores'' witte accenten. Deze witte tinten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen van het shirt. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant een witte bies. Ook het logo van adidas op de rechter borst is wit. De linker borst is uitgerust met het logo van de Mexicaanse voetbalbond FEMEXFUT. Een speciaal detail is te vinden op de achterkant van het shirt. Net onder de hals van het shirt bevindt zich de leus van het nationale elftal: ''Soi Mexico.'' Uniek aan het nieuwe voetbalshirt van het Mexicaanse elftal is de fashionable fit. De onderkant van het shirt bevat namelijk een ronding en bovendien valt het shirt strak om het lichaam.

Het nieuwe thuistenue van Mexico wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen zijn rood met aan de bovenkant witte adidas stripes. Bovendien staan het logo en de initialen van de bond op de kousen: FMF.  Zoals alle Adidas tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Adidas Climachill technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Guardado, Lozano, Herrera, Chicharito en Moreno. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Mexico voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe Mexico shirt en tenue voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shop. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. De tenues van het Mexicaanse elftal kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Hier kan je zowel het shirt voor kinderen als voor volwassenen kopen en laten bedrukken met de officiële bedrukking van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer. Check daar ook andere Mexico merchandising zoals t-shirts, sweaters en trainingskleding. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Mexico voetbalshirt nu in deze officiële WINKEL! (inclusief goedkope T-shirts en officiële bedrukking)

of in deze winkel!