20 maart 2019

Mexico thuisshirt 2019-2021

Het nieuwe voetbalshirt van het Mexicaanse voetbalelftal is vandaag officieel bekend gemaakt door adidas en de Mexicaanse voetbalbond. In dit nieuwe shirt spelen ''Los Tricolores'' de wedstrijden in de Gold Cup en ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. De Gold Cup vindt 15 juni tot 7 juli plaats in de Verenigde Staten en Costa Rica. Adidas is ook deze jaargang weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2007 kledingsponsor en de huidige deal loopt nog tot 2022. Check hieronder alle details van het nieuwe tenue voor de komende drie jaar!

Bestel het nieuwste Mexico tenue direct in deze SHOP of in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Zwart Mexico Gold Cup 2019 shirt en tenue

Het nieuwe Mexico voetbalshirt voor de periode 2019-2021 heeft een andere kleur dan we van het tenue van de Mexicanen gewend zijn. Het voetbalshirt is namelijk zwart in plaats van groen.  De laatste keer dat het Mexicaanse voetbalelftal een zwart shirt had, was in 2015. Ook destijds droeg de club een zwart thuisshirt. Het nieuwe tenue voor 2019-2021 heeft echter een nog opvallender design dan het tenue van 2015. Het nieuwe voetbalshirt heeft namelijk een all-over print, welke  Deze print lijkt geïnspireerd is door de Aztekenkalender. De print bevindt zich over de gehele body van het shirt en wordt bovendien onderbroken door horizontale banen. De mouwen hebben niet deze print, maar hebben juist weer een ander typisch Mexicaans kenmerk. De bies aan de onderkant van de mouwen heeft namelijk de kleuren van de Mexicaanse vlag. In het witte gedeelte is de leus van het voetbalelftal verwerkt: SOY MÉXICO! De linker borst van het tenue bevat traditioneel het logo van de Mexicaanse voetbalbond, de Federación Mexicana de Fútbol Asociación (FEMEXFUT/FMF). De andere borst bevat in het wit het adi performance logo. Het tenue wordt afgemaakt door een stijlvolle, geribbelde, ronde hals. In de nek bevindt zich ook nog een detail. Hier bevindt zich een vierkant met daarin een silhouet van een vogel en de tekst: ''Hecho Én México.'' 

Het design van het broekje is ook wat anders dan we gewend zijn. De strepen van adidas zijn namelijk verplaatst. Deze staan niet meer op de zijkanten van het short, maar zijn verplaatst naar de achterkant van het broekje. Daarnaast staan de strepen horizontaal in plaats van verticaal. Het short is zwart met witte strepen en uiteraard staan ook de logo's van adi en de Mexicaanse voetbalbond op de pijpen. De kousen van het nieuwe Mexico tenue zijn zwart met aan de bovenkant witte adidas stripes. Op de kousen staan ook de initialen van de voetbalbond en het performance logo van adi. Mexico debuteert in dit nieuwe tenue in de oefenwedstrijden tegen Chili en Paraguay deze maand. Vanaf dan wordt het tenue gedragen door spelers als Chicharito, Lozano, Jiménez, Herrera, Guardado, Dos Santos, Salcedo en nog meer sterspelers. Mexico krijgt geen nieuw uitshirt. Het elftal draagt de komende periode namelijk hetzelfde uitshirt als tijdens het WK van 2018.

Mexico voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Mexico voetbalshirt voor 2019-2020 kan je nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. De shirts zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Bovendien vind je ook goedkope t-shirts en andere merchandising om het elftal mee aan te moedigen! Directe levering!

Bestel je Mexico voetbalshirt direct in deze SHOP 

of in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)