Mexico keepersshirt 2018-2019

Het nieuwe keepersshirt van het nationale elftal van Mexico is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van het Mexicaanse elftal officieel bekend gemaakt door kledingsponsor adidas. In dit shirt zijn de keepers van Mexico te zien tijdens het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Keepers als Ochoa en Corona zullen we tijdens het wereldkampioenschap in Rusland onder andere in dit nieuwe shirt zien. Met de bekendmaking van het nieuwe keeperstenue van het land, is direct ook het template bekend voor de andere WK teams, waarvan adidas kledingsponsor is. Dit betreft onder andere Duitsland, België, Spanje, Colombia en Argentinië. Meer weten over dit template en het nieuwe keepersshirt van Mexico? Check hieronder alle ins en outs!

Mexico keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Mexico keepersshirt is geïnspireerd door het nieuwe Adidas AdiPro 2018-2019 goalkeepertemplate. Het shirt is overwegend oranje/rood en bevat een opvallende graphic print over het de body van het shirt. Over de voorkant van het tenue bevinden zich namelijk flitsende horizontale banen, welke wat weg hebben van pijpleidingen of torens, wanneer je deze van een andere kant bekijkt. Verder bevat het shirt een oranje v-hals en zijn de mouwen overwegend rood. Daarnaast bevat het shirt fel groene accenten. Deze accenten zijn natuurlijk geïnspireerd door het thuisshirt van Mexico en komen terug in de drie strepen van adidas op de schouders en mouwen. Deze hebben een fel groene tint. De rechter borst bevat het adi logo in het goud. Adidas is sinds 2008 kledingsponsor van het nationale voetbalelftal en heeft met de bond nog een contract tot 2022. De andere borst bevat het logo van de Mexicaanse voetbalbond FEMEXFUT in het goud. Verder bevat de achterkant van het keeperstenue nog een detail. Hier is namelijk de leus van het nationale elftal verwerkt: ‘’SOI MEXICO.’’ Het keeperstenue van het land van bondscoach Osorio wordt compleet gemaakt door een fel rood broekje met aan de zijkanten groene adi strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Check ook het nieuwe Mexico thuisshirt voor het WK van 2018.

De nieuwe Mexico tenues zijn uitgerust met de adidas Climachill technologie. Deze technology zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Mexico shirt kopen

Het nieuwe keepersshirt van Mexico kan je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. In deze webshops is het Mexico keeperstenue alleen voor volwassenen te bestellen. Het shirt heeft een prijs van € 90,-. Wil je andere producten van het nationale voetbalelftal kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Mexico voetbalshirt in deze winkel!
of deze officiële WINKEL! (inclusief goedkope T-shirts)