31 augustus 2015

Melbourne Victory voetbalshirts 2015-2016

Het nieuwe Melbourne Victory thuisshirt en uitshirt 2015-2016 zijn officieel gepresenteerd door de Australische club en kledingsponsor adidas. De nieuwe voetbalshirts ontworpen door adidas beelden een "next generation" look uit. De voetbalshirts worden gedragen gedurende thuis- en uitwedstrijden in de A-League gedurende 2015-2016.

Melbourne Victory thuisshirt 2015-2016

Het Melbourne Victory thuisshirt beeldt een slimline chevron design uit. Het overwegend navy blauwe thuisshirt wordt gekenmerkt door de witte v op het midden van het voetbalshirt. Boven deze witte v zijn donker- en lichter blauwe v's uitgebeeld. Dit moet het shirt een moderne uitstraling geven. Ook bezit het thuisshirt een navy blauwe v-hals. Verder wordt het thuisshirt van Melbourne Victory versierd met witte adidas Trademark strepen over de schouders en mouwen. Bovendien worden de mouwen versierd met de logo's van KFC en Hyundai. De logo's van kledingsponsor adidas en Melbourne Victory komen bewust boven de witte v terug. Het logo van adidas komt terug tussen de linker- en rechterborst, terwijl het clublogo is gedrukt op de linkerborst. De rechterborst bezit het logo van de A-League. Het logo van hoofdsponsor OCTI komt onder de witte v terug. Het thuistenue 2015-2016 wordt gecomplementeerd door navy blauwe shorts en kousen.

Melbourne Victory uitshirt 2015-2016

Het Melbourne Victory uitshirt wordt gekenmerkt door een grafisch patroon dat zijn inspiratie haalt uit het geraamte van het Melbourne Rectangular Stadion. Dit patroon komt op het bovenste gedeelte van het shirt terug en is blauw, lichtblauw en wit van kleur en wordt afgesloten met een v. Het is voor het eerst in de clubhistorie dat een dergelijke v terugkomt op het uitshirt. De combinatie van kleuren veroorzaakt een fris shirt. Het uitshirt is overwegend wit gekleurd en kent een blauw-witte v-hals. Over de schouders en mouwen lopen blauwe adidas Trademark strepen. Ook de mouwen van het Melbourne Victory uitshirt worden afgesloten met logo's van KFC en Hyandai. Het logo van adidas komt terug tussen de linker- en rechterborst, terwijl het clublogo is gedrukt op de linkerborst. De rechterborst bezit het logo van de A-League. Op het midden van het shirt komt het logo van Oliana Foods terug.

Melbourne Victory voetbalshirts 2015-2016 kopen

De nieuwe Melbourne Victory voetbalshirts voor 2015-2016 kan je binnenkort kopen in de online shop van Subside Sports. Check hieronder alvast de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de huidige kampioen van Australiƫ.

Melbourne -Victory -voetbalshirts -2015-2016

Melbourne -Victory -voetbalshirts -2015-2016-2

Melbourne -Victory -voetbalshirts -2015-2016-3