1 oktober 2021

Melbourne City voetbalshirts 2021-2022

De Australische voetbalclub Melbourne City FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe Melbourne FC voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club van trainer Erick Mombaerts de A-League en bekerwedstrijden in 2021-2022. Melbourne City is, evenals Manchester City, New York City, Yokohama F Marinos, Montevideo City Torque, Girona en nog een aantal clubs, onderdeel van The City Group, waarvan Puma de kledingsponsor is. Puma is ook sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van Melbourne City.

Melbourne City thuisshirt 2021-2022

De body van het Melbourne City thuisshirt 2021-2022 is lichtblauw en de mouwen van het tenue zijn wit met een design van witte blokken. In de helft van deze blokken zijn diagonale zilveren lijnen verwerkt. De mouwen bevatten aan de onderkant een lichtblauwe band en het tenue bevat ook een V-hals. Op het midden van de borst prijkt in het wit het Puma logo en dit logo komt in het lichtblauw weer terug op beide mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club en de andere borst het A League logo. Sponsor Etihad versiert het midden van de Melbourne City voetbalshirts. Op de mouwen van de tenues staan de logo's van McDonalds en Nissan. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met lichtblauwe accenten. De kousen van het tenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Melbourne City uitshirts 2021-2022

Het Melbourne City uitshirt is dit seizoen uitshirt 2021-2022 en bevat een all-over print van zeshoeken en geometrische tekens. Alle logo's op het tenue zijn goud en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uitshirt bevat een subtiele V-hals. Het voetbalbroekje en de kousen van het uittenue zijn ook volledig groen met gouden details. De club uit Melbourne heeft dit seizoen ook een 3e shirt of alternatief uitshirt. Dit voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale rode band, welke van de linker schouder naar de rechter onderkant van het tenue loopt. Deze band is verdeeld in diagonale rode strepen. Dit is ook het design van de strepen op het overige gedeelte van de voorkant van het tenue. De diagonale Puma formstripes op de schouders zijn ook rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details. Zoals alle Puma tenues bevatten de voetbalshirts van Melbourne City de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en ventilatie.

De nieuwe Melbourne City voetbalshirts 2021-2022 kun je alleen bestellen in de officiële clubshop van de Australische club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts voor dit seizoen? Check het dan onder andere in deze winkel. 

Melbourne City thuisshirt 2021-2022

Manchester City uitshirt 2021-2022

 Melbourne City 3e shirt 2021-2022