Melbourne City voetbalshirts 2019-2020

Deze week zijn de nieuwe voetbalshirts van Melbourne City officieel gelanceerd. De Australische voetbalclub is de zusterclub van de Engelse grootmacht Manchester City. Dit betekent dat het Duitse sportmerk Puma ook verantwoordelijk is voor het design van het shirt van Melbourne City voor het seizoen 2019-2020. Dit komt omdat Manchester City voor 80% aandeelhouder is van de club. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Melbourne City? Check de details hieronder!

Melbourne City thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Melbourne City komt de trouwe voetbalfan erg bekend voor. Het shirt heeft namelijk veel weg van het thuisshirt van Manchester City. Het nieuwe thuisshirt van de Australische club wordt gekenmerkt door de lichtblauwe kleur. Het shirt heeft een ronde hals. Deze zorgt voor een fris design. Op de rechterkant van de borst ziet men het logo van de Australische competitie. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Melbourne City. De springende poema, oftewel het logo van het Duitse Puma, staat in het midden van het shirt. Deze is wit van kleur. Puma is vanaf aankomend seizoen de trotse sponsor van zowel Manchester City als Melbourne City. Het gehele tenue van Melbourne City is lichtblauw van kleur. Dit betekent dat ook de broek en de sokken van het nieuwe thuistenue blauw zijn. Natuurlijk zijn hier ook de sponsoruitingen op terug te vinden.

 Melbourne City uitshirt 2019-2020

Waar het thuisshirt van Melbourne City veel weg heeft van het shirt van Manchester City is het uitshirt van de Australische club wel uniek. Puma heet een flitsend design ontworpen. De basiskleur van het nieuwe uitshirt is wit en wordt verder versierd met grijze details. Een Schitterend zigzagpatroon van grijze strepen loopt over het gehele shirt. Het nieuwe uitshirt is gebaseerd op hetzelfde template als het thuisshirt van Melbourne City. Dit is te herkennen aan de ronde hals en de plekken van de sponsoruitingen. Op de rechterkant van de borst staat het competitielogo en op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Melbourne City. In dit wapen is hetzelfde kruis te zien als in de Engelse vlag. Het Puma logo staat tussen deze twee logo’s in. Deze poema is zwart van kleur. Het nieuwe uittenue van Melbourne City wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte voetbalkousen.

Melbourne City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Melbourne City is op dit moment alleen te bestellen in de webshop van de Australische voetbalclub. Echter in de onderstaande webshop zijn wel de nieuwe voetbalshirts van Manchester City te  bestellen. In deze webshop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je voetbalshirts in DEZE WEBSHOP