20 augustus 2018

Melbourne City voetbalshirts 2018-2019

Melbourne City, de zusterclub van Manchester City, heeft in samenwerking met Nike ook de nieuwe tenues voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze shirts speelt de club van Warren Joyce de wedstrijden in de Australische A League gedurende 2018-2019. Nike is ook van de club uit Melbourne de kledingsponsor. Manchester City is voor 80% aandeelhouder van de club. Dit is de reden dat de Australische club dezelfde kledingsponsor heeft als de City. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als van het nieuwe uitshirt en 3e shirt!

Melbourne City thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Melbourne City thuisshirt voor 2018-2019 heeft dezelfde kleur als het shirt van Manchester City. Het shirt is namelijk licht blauw en bevat een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Het diagonale deel van de hals is wit. We zien het niet zo vaak, maar op het nieuwe thuistenue van Melbourne City staat de swoosh van Nike op het midden van de borst. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Etihad Airways. Ook Nissan en HOSTPLUS staan als sponsoren op deze tenues en op de rechter borst is het logo van de Australische A League aangebracht. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en licht blauwe kousen.

Melbourne City uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het Melbourne City uitshirt voor 2018-2019 wordt gekenmerkt door de verticale banen in het rood en wit. Dit shirt bevat een ronde hals en de mouwen zijn rood. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rood/witte kousen. Daarnaast heeft Melbourne City nog een 3e shirt. Dit tenue is donker grijs en bevat aan de onderkant omgekeerde v-banen. Dit shirt bevat weer de zogenaamde Vapor hals en de logo's van Nike en hoofdsponsor Etihad Airways staan in het licht blauw op de tenues. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met licht blauwe details.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze shirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Brattan, Fornaroli, Malik, Schenkeveld en andere sterspelers.

Melbourne City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe voetbalshirt van Melbourne City kan je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 85,- en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Melbourne City shirt direct in deze winkel!