16 januari 2017

Marokko uitshirts 2017-2018

Het nieuwe uitshirt en 3e voetbalshirt van het nationale elftal van Marokko zijn vandaag ook officieel gelanceerd door de voetbalbond van Marokko en adidas. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Marokko de uitwedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017 en de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem. Tijdens de Afrika Cup is Marokko ingedeeld in een poule met C met Ivoorkust, Congo Kinshasa en Togo. Marokko heeft twee verschillende uitshirts de komende twee jaar. We bespreken hieronder de designs van de nieuwe shirts!

Marokko uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Marokko uitshirt voor 2017-2018 is overwegend groen en wordt gekenmerkt door de rode details. Hiermee lijkt het shirt van ''The Atlas Lions'' geheel in stijl te zijn van de vlag van het land. De rode details komen terug in een vlak over de schouders en mouwen. Hierin zijn groene adidas trademark strepen verwerkt. Verder heeft het shirt een kleine v-hals met een subtiele rode lijn. Op de rechter borst prijkt het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit, terwijl op de andere borst het logo van de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF) prijkt. Adidas verzorgt sinds 2012 de tenues en trainingskleding van het nationale elftal en de andere vertegenwoordigende elftallen. Het nieuwe Marokko uittenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje met aan de achterkant een groene horizontale baan en aan de zijkanten de drie strepen van adidas. De kousen van het nieuwe uittenue van Marokko zijn waarschijnlijk groen met aan de bovenkant witte strepen van het merk.

Marokko 3e shirt en tenue 2017-2018

Naast een regulier uitshirt heeft het nationale elftal van Marokko ook een alternatief uitshirt deze jaargang. In dit shirt zal het land ook een aantal uitwedstrijden spelen gedurende 2017-2018. Dit shirt is gebaseerd op een ander adidas template dan het thuisshirt en uitshirt. Het shirt is namelijk overwegend wit en bevat een groot donker rood vlak op de schouders en mouwen. Hierin zijn de drie strepen van adidas verwerkt in het groen en ook aan de onderkant van het vlak bevindt zich een horizontale groene baan. Verder is het shirt uitgerust met een groen/rode v-hals en bevat ook de onderkant van het shirt een groene en donker rode lijn. Op de rechter borst staat het adidas performance logo in het rood en de andere borst is voorzien van het logo van de FRMF. Het 3e tenue van Marokko wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten groene en donker rode accenten. Deze details komen ook weer terug in de kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe uitshirts van Marokko voor 2017-2018. Zoals alle tenues van adidas zijn de shirts van Marokko uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Check ook het nieuwe Marokko thuisshirt voor 2017-2018. 

Marokko voetbalshirt kopen

Het nieuwe Marokko uitshirt en 3e shirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt is ongeveer € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers. Wil je andere Marokko producten kopen, zoals t-shirts of een vlag? Die zijn ook beschikbaar in de onderstaande shop. Of check het overzicht met beschikbare Marokko producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Marokko shirt in deze SHOP!

Marokko -uitshirts -2017-2018