30 januari 2018

Marokko trui met capuchon voor het WK van 2018

Het WK staat voor de deur en dat betekent dat verschillende merken een speciale WK 2018 collectie lanceren. Het Engelse sportmerk Retake speelt ook slim in op het wereldkampioenschap in Rusland. Speciaal voor het toernooi heeft het merk een zogenaamde ‘’TEAM’’ collectie in het leven geroepen. De items uit deze collectie zijn geïnspireerd door het design van de voetbalshirts van de 32 landen die aan het WK meedoen. Marokko is na twintig jaar afwezigheid op een WK weer aanwezig in Rusland en neemt het in de groepsfase van het toernooi op tegen Spanje, Portugal en Iran! Het Marokkaanse voetbalelftal kan in deze zware poule zeker steun gebruiken. Laten de team sweaters van Retake daarvoor nu de ideale gelegenheid bieden! Check hieronder meer over de perfecte trui om het Marokkaanse elftal mee aan te moedigen!

Zwarte en rode Marokko sweater met capuchon

Retake heeft de hoodie in twee verschillende kleuren uitgebracht. De ene trui is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het land. Deze trui heeft een heldere kleur rood. De andere trui heeft een meer fashionable kleur en is geheel zwart. Verder zijn de twee truien identiek aan elkaar. Op het midden van de truien heeft Retake de naam van het land aangebracht: MAROC. Boven en onder de naam van het land bevinden zich een groen en rode lijn, welke zijn geïnspireerd door de kleuren van de vlag van het Afrikaanse land. De linker borst van het shirt bevat een print van een vintage logo van de voetbalbond van het land, de Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF). Dit embleem is geïnspireerd door het embleem van de voetbalbond in de jaren ’70. In de jaren ’70 wist het Marokkaans voetbalelftal zich overigens alleen te plaatsen voor het WK van 1970 in Mexico. Zestien jaar later was Marokko er in Mexico weer bij. De Marokko hoodies worden verder gekenmerkt door de strakke capuchon aan de achterkant. Deze capuchon bevat touwtjes, waarmee je de fit van de trui wat kan aanpassen. Een hoodie is natuurlijk ook het perfecte item om lekker in te chillen! Om die reden zijn de hooded sweaters uitgerust met twee kangoeroezakken! Verder bestaan de truien voor 100% uit katoen, wat ervoor zorgt dat de hoodie lekker zacht aanvoelt als je deze aan hebt.

Het WK vindt natuurlijk in de zomer plaats. Een trui kan dan soms wat te warm zijn. Ook daarvoor heeft Retake een oplossing. Onderdeel van de ‘’TEAM’’ lijn van het merk zijn ook de zogenaamde team t-shirts. Deze hebben dezelfde stijl als de truien en bevatten een ronde hals. Ook op de t-shirts bevindt de naam van het land zich op het midden en het logo van de bond op de linker borst. Bij de team t-shirts bestaat daarnaast de unieke mogelijkheid om deze te bedrukken met de namen en nummers van een aantal spelers zoals Ziyech, Boufal, Boussoufa, Benatia en El Ahmadi. De print op de achterkant van deze t-shirts heeft dezelfde stijl als de officiële bedrukking van de borstnummers, rugnummers en namen die de spelers tijdens het WK van 2018 in Rusland op het shirt dragen. Fan van de team collectie van Retake? Check hieronder waar je deze items kan kopen.

Marokko hoodie bestellen

De nieuwe Marokko trui van Retake kan je per direct bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van de hoodie is zowel in het rood als het zwart € 49,95. De t-shirts kan je al vanaf € 26,95 zonder print van spelers bestellen en voor slechts € 31,95 zonder print van de sterspelers. Wil je het Marokkaans elftal op een andere manier aanmoedigen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel deze fashionable Marokko trui direct in deze winkel!