31 januari 2017

Marokko trainingspak 2017-2018

We krijgen er veel vragen over en dat is dan ook de reden dat we er een blog over schrijven. Het nationale elftal van Marokko droeg tijdens de Afrika Cup namelijk een geheel nieuw adidas ZNE trainingspak. In dit pak werkte het Afrikaanse land de trainingen af in de voorbereiding op de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017, waar het land de kwartfinales bereikte. Bovendien zal dit speciale ZNE trainingspak door Marokko gedragen worden tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de resterende WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2017 en 2018. We bespreken hieronder het design van het strakke nieuwe trainingspak van Marokko.

Scoor de revolutionaire ZNE trainingspakken van adidas in deze SHOP!

Wit/zwart Marokko ZNE trainingspak adidas 2017-2018

Het nieuwe Marokko trainingspak bestaat dit seizoen uit een hooded trainingsjack en een strakke adidas trainingsbroek. Het trainingsjack betreft het zogenaamde ZNE trainingsjack van adidas. Het nieuwe Marokko hooded ZNE trainingsjack is geheel in de stijl van de kleuren van het uitshirt van Marokko. Dit betekent dat het trainingsjack overwegend wit is en uitgerust is met zwarte accenten. Deze zwarte accenten komen terug in de rits en in de binnenvoering van het jack. Verder is het anthem Z.N.E. trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten en wordt het gekenmerkt door de capuchon. Dit betreft een zogenaamde SCUBA capuchon, welke het gehele hoofd kan bedekken. Ook de mouwen hebben een speciaal design. Buiten dat deze mouwen strak om de armen vallen zijn deze uitgerust met extra openingen ter hoogte van de duimen. Hierdoor vallen de mouwen nog strakker om de armen en is er als het ware een fit van een handschoen. Op de linker borst staat het logo van de Marokkaanse voetbalbond .  Het logo van adidas staat op dit jack op de linker mouw. Verder is het jack niet uitgerust met de drie adidas trademark strepen. Deze staan noch op de schouders, noch aan de zijkanten.Het materiaal van het jack is ook een geheel nieuwe combinatie. Het jack bestaat namelijk uit een combinatie van katoen (62%), polyester (32%) en spandex (6%). Hierdoor valt het jack getailleerd en beschermt het tegen kou.

De trainingsbroek van het Marokko trainingspak is zwart met witte adidas strepen en bevat aan de onderkant een rits, zodat je deze makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Verder is de trainingsbroek uitgerust met twee zakken en staan natuurlijk ook de logo's van de voetbalbond en adidas op de trainingsbroeken. Zoals alle trainingskleding van adidas is ook de trainingskleding van Marokko uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Marokko trainingspak kopen

Check hieronder een foto van het speciale Marokko adidas trainingspak voor 2017-2018. Helaas kan je dit pak nergens kopen. Dit geldt wel voor de revolutionaire ZNE trainingspakken van adidas van andere clubs en landen. Check deze ZNE jacks en trainingspakken in de onderstaande shop. Of check de nieuwste voetbalshirts van Marokko! Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste adidas ZNE trainingspakken in deze SHOP!

of koop het nieuwste Marokko voetbalshirt in deze ONLINE WINKEL!

Marokko -ZNE-trainingspak -2017