16 januari 2017

Marokko thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Marokko shirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd door de Marokkaanse voetbalbond en adidas. In dit nieuwe thuisshirt speelt Marokko de wedstrijden tijdens de Afrika Cup van 2017, welke plaats vindt in Gabon. Marokko strijdt in een poule met Congo Kinshasa, Togo en Ivoorkust om een plek in de volgende ronde. Daarnaast speelt Marokko in dit shirt de resterende kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Momenteel staat het elftal derde in poule C met Ivoorkust, Gabon en Mali. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe shirt van ''The Atlas Lions''

Marokko thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Marokko shirt voor 2017-2018 heeft een vrij simpel design. Zoals altijd is het shirt overwegend donker rood en bevat het groene accenten. De groene accenten komen terug in het vlak over de schouders en mouwen. In dit vlak zijn rode adidas strepen verwerkt. Verder staat het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2012 kledingsponsor van de voetbalbond van het land. Destijds volgde het merk PUMA op als kledingsponsor. De linker borst is uitgerust met het logo van de Marokkaanse voetbalbond Fédération Royale Marocaine de Football (FRMF). Verder is het het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een groene v-hals. Het nieuwe Marokko thuistenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een groen broekje. Dit short bevat aan de achterkant een rode lijn en aan de zijkanten een rood vlak, waarin groene adidas trademark stripes lijken te staan. Ook dit short bevat de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen van het nieuwe tenue lijken geheel rood te zijn met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden het logo van het sportmerk.

Zoals alle tenues van adidas zijn de Marokko tenues uitgerust det adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe thuisshirt van het nationale elftal van Marokko. . Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Amrabat, Boussafa, Boufal, El Ahmadi, Dirar, Benatia en andere sterspelers. Check ook de nieuwe Marokko uitshirts voor 2017-2018. 

Marokko voetbalshirt kopen

Het nieuwe Marokko shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel en alleen voor volwassenen. De prijs van het shirt is ongeveer € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van het nationale elftal van Marokko. Wil je andere Marokko producten kopen, zoals t-shirts of een vlag? Die zijn ook beschikbaar in de onderstaande shop. Of check het overzicht met beschikbare Marokko producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Marokko shirt (binnenkort) in deze SHOP!

Marokko -voetbalshirts -2017-2018