15 februari 2016

Malaga La Rosaleda 3e voetbalshirt 2016

Malaga en Nike hebben een speciaal 3e voetbalshirt gelanceerd ter ere van het feit dat het dit jaar 75 jaar geleden is dat de club de eerste wedstrijd speelde in het stadion van de club, La Rosaleda. Dit shirt zal in het resterende deel van dit seizoen dienen als 3e shirt van de club. In dit voetbalshirt speelt de club dus een aantal wedstrijden in de Primera Division. Het design van het nieuwe shirt is gebaseerd op het shirt waarin de club tijdens de jaren '30 speelde. Destijds heette de club nog CD Malacitano. Bovendien is het design gebaseerd op het voetbalshirt waarin de club de eerste wedstrijd speelde in La Rosaleda. Dit was in 1941.

Het nieuwe Malaga 3e shirt 2015-2016 is overwegend wit en bevat een ronde hals. Verder wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door de dunne zwarte verticale lijntjes over het gehele shirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. De Amerikaanse kledingsponsor is sinds 2011-2012 kledingsponsor van de Spaanse club.  Verder bevat de achterkant van het Malaga thuisshirt een speciaal label waarop de tekst ''El Sentimiento Nunca Muere'' staat. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt dat Malaga en Nike geïntroduceerd hebben als ode aan het stadion. Afgelopen zomer werden de nieuwe voetbalshirts voor 2015-2016 al gelanceerd. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt!

De Malaga voetbalshirts kan je kopen in de online Malaga shop van Unisportstore. Laat ook je Malaga voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de sterspelers. Directe levering en gratis verzending! 

Malaga -la -rosaleda -3e -voetbalshirt -2016

Malaga -3e -shirt -2016