Malaga thuisshirt 2018-2019

Malaga en Nike hebben ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. In dit shirt speelt de Spaanse club de Segunda Division thuiswedstrijden in het Estadio La Rosaleda gedurende 2018-2019. De club van trainer Muniz eindigde afgelopen seizoen op een troosteloze laatste plaats in de Spaanse competitie en is daardoor overgeleverd te spelen op het tweede niveau van Spanje. Nike is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Spanjaarden. Beide partijen hebben sinds 2011 een samenwerkingsverband. Check hieronder alles over het nieuwe tenue!

Malaga thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Malaga thuisshirt voor 2018-2019 heeft ook dit seizoen weer het traditionele design, zij het dat de banen dit jaar een moderner tintje hebben. Het shirt heeft dit jaar ook weer de verticale licht blauwe en witte banen. Deze strepen bevatten dit jaar aan de zijkanten kartelachtige randjes. De mouwen hebben een net iets donkerdere tint blauw en daarnaast is het nieuwe tenue uitgerust met een v-hals. Deze hals is wit. Opvallend is dat deze nieuwe voetbalshirts niet zijn gebaseerd op het nieuwe Nike Vapor template, maar op een ander template van Nike. Verder prijken er verschillende logo's op het tenue. Op het midden van het shirt staat sponsor TESESA. De rechter mouw is uitgerust met het logo van BeSoccer en Benahavis staat op de achterkant van het nieuwe tenue. Op de achterkant van het nieuwe shirt staat ook de leus van de Spaanse club: TE QUIRO MALAGA (Ik houd van Malaga). Hier bevindt zich ook een vorm van de contouren van het logo van de club. Op de achterkant van het nieuwe tenue staan dit jaar ook de namen en nummers van de spelers in het wit op een blauwe achtergrond.

Het nieuwe Malaga thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en blauw/wit gestreepte kousen. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In deze shirts spelen vanaf nu sterren als Torres, Rosales, Pablo Anor, Recio, Gonzalez en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt!

Malaga shirt bestellen

Het nieuwste Malaga CF voetbalshirt kan je vooralsnog nergens bestellen. Wil je een goedkoop voetbalshirt van de Spanjaarden bestellen? Dat kan ook! Deze check je exclusief in deze winke

l, vanaf een prijs van €30,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!